Case HTC Waterfront

Business Park -manageeraus, projektinjohto

CASE HTC WATERFRONT

Keilaniemen arvostetun, hi-tech-yritysten suosiman yrityskeskittymän yksi maamerkki, Business Park HTC Waterfront, tarjoaa upeat merinäköalat ja keskeisen sijainnin. HTC Waterfrontin moderneista rakennuksista löytyy monimuotoisia toimistotiloja, huolellisesti harkitut palvelut ja ennen kaikkea työhyvinvointia tukeva ilmapiiri. Kohteen kuudesta rakennuksesta kolme omistaa saksalainen MEAG MUNICH ERGO AssetManagement.

Haaste

Business Park -kohteissa yritysten työntekijöiden viihtyvyys ja kohteen houkuttelevuus kulkevat käsi kädessä. Modernikaan toimitilaympäristö ei pysy vetovoimaisena, ellei sitä aktiivisesti kehitetä ja uudisteta. Ilman luontevia kohtaamispaikkoja ja virikkeellistä ympäristöä yritysten välinen synergia jää usein puolitiehen.

HTC Lapland lounge

Ratkaisu

Me Newsecillä olemme toteuttaneet HTC Waterfront Keilaniemeen useita tilamuutosprojekteja. Näihin ovat lukeutuneet muun muassa aulatila, ravintolan laajennus, kuntosali ja muita yhteiskäyttöisiä tiloja. Konsepti on tarkkaan harkittu, ja tiloihin on tuotu toiminnallisuutta ja virikkeitä tyylistä tinkimättä. Tilamuutosprojektin yhteydessä on toteutettu esimerkiksi Snug Corner, jossa vierailijat tai kiinteistön omat työntekijät voivat tehdä töitä tai pitää ad hoc -palavereita sekä nurkkaus, jossa voi virkistäytyä vaikkapa pelaamalla pöytäjalkapalloa.

HTC:n suosittuun lounasravintolaan on yhdessä Fazer Amican kanssa toteutettu laajennus Wicked Rabbit -kasvisruokatarjoilulle. Kasvisruokailu lisää koko ajan suosiotaan, ja laajennus on otettu ilolla vastaan.

HTC:ssa toimii nyt myös Smartvillage-tapahtumakeskus, joka tarjoaa erikokoisia ja -näköisiä tiloja kokouksille ja workshopeille. Tilat on toteutettu palvelemaan niin HTC:n omia yrityksiä kuin talon ulkopuolistakin väkeä. Smartvillagen tilat lisäävät HTC:n neuvottelutilatarjontaa ja tuovat persoonallisella sisustuksellaan väriä ja inspiraatiota työpäivään.

HTC The Snug

Kaikissa projekteissa Newsecin asiantuntijat ovat olleet vahvasti mukana. Business Park -kohteen palvelupäällikkö, tekninen manageri ja projektinjohtaja ovat tehneet tiivistä yhteistyötä kiinteistön omistajan, suunnittelijan sekä muiden sidosryhmien kanssa. Myös projekteihin tarvittava vankka taloushallinnon osaaminen on löytynyt Newseciltä. Tiimi on toiminut jouhevasti yhteistyössä, ja operatiiviset prosessit on toteutettu omistajan etuja ajatellen.

Lopputulos

HTC Waterfront on vetovoimainen kohde, jossa omistajan aktiivisuus ja innovatiivisuus näkyvät konkreettisina tekoina.

"Newsecin kiinteistömanageerauksen tiimi tarjoaa asiantuntevaa ja tasokasta palvelua, jollaista vuokralaisemme odottavatkin muuttaessaan HTC Waterfrontin kaltaiseen ensiluokkaiseen kohteeseen. Yhteistyössä Newsecin kanssa haluamme nostaa kiinteistön yhdeksi pääkaupunkiseudun kiinnostavimmista kohteista. Toimiva ja kannattava yhteistyö kunnianhimoisen kumppanin kanssa vie meidät tavoitteisiimme."
Bastian Walke, MEAG MUNICH ERGO Asset Management GmbH

"HTC Waterfrontin kehittäminen tulevaisuuden työpaikaksi yhdessä Newsecin kanssa on ollut palkitseva ja toimiva prosessi, joka jatkuu edelleen. Suunnitteluhankkeidemme myötä vastaanottoalue on muuttunut miellyttäväksi, boutique-hotellin tyyliseksi aulaksi. Aiemmin vain harvoin hyödynnetyissä tiloissa on nyt houkuttelevia työsoppia, viihtyisä tila pöytäjalkapallon pelaamiseen sekä tyylikäs ja hyvin varusteltu kuntosali. Nämä kaikki lisäävät jo entisestään laajaa yhteisten tilojen valikoimaa. Hankkeet on mahdollistanut toimiva yhteistyö sijoittajan kanssa, jolla on vahva visio ja intoa sijoittaa kiinteistön menestykseen ja vuokralaisten hyvinvointiin pitkällä aikajänteellä."
Robin Wycherley, Itu Design Oy

  • Yhteenveto HTC Waterfront Keilaniemen Business Park -manageeraus ja projektinjohto
  • Sijainti Keilaniemi, Espoo
  • Asiakas MEAG MUNICH ERGO Asset Management
  • Status Useita projekteja vuosina 2017–2019
  • Palvelut Business Park -manageeraus, projektinjohto

Ota yhteyttä

Niklas Jalonen Head of Commercial Properties Management, Newsec Property Asset Management in Finland +358 45 319 0710