Case kauppakeskus Kale

Kaupallinen johtaminen, teknisen ylläpidon johtaminen, markkinoinnin ja viestinnän johtaminen, kauppakeskuksen avaus

Uuden kauppakeskus Kalen avaus

Kauppakeskus Kale avautui elokuussa 2021 Tampereen Kalevaan uuden Tampereen ratikan reitin varrelle. Kalessa palvelevat päivittäistavarakaupan ohella kodin-, terveyden- ja hyvinvoinnin erikoisliikkeet ja -palvelut sekä ravintoloita. Vanhan Iskun kiinteistön paikalle rakentunut liikekeskus käsittää yhteensä noin 8 000 m2 liiketilaa.

Haaste

Avautuvalta kauppakeskukselta puuttui kaupalliset elementit (nimi, logo, graafinen ohjeisto) eikä keskukselle ollut suunniteltu avajaisia.

Kale

Ratkaisu

Projekti käynnistyi mainostoimistokilpailutuksella. Valittu mainostoimistokumppani loi yhdessä kauppakeskustiimin kanssa keskukselle nimen, logon ja kaupallisen ilmeen/konseptin, joka puhuttelee tamperelaista kohderyhmää.

Kauppakeskustiimi toteutti keskuksen avajaisille markkinointisuunnitelman ja -budjetin sekä vastasi sen toteutuksesta. Lisäksi kaupallisen tiimin vastuulla oli kauppakeskuksen avauksen viestintä. Kauppakeskustiimin toimesta tilattiin myös mm. keskuksen opasteet, kalusteet ja valomainokset.

Kale

Lopputulos

Kauppakeskuksen avajaiset sujuivat onnistuneesti ja sekä Kalen kaupallinen ilme, että tiedottaminen keräsivät positiivista palautetta vuokralaisilta. Kalen markkinointi ja viestintä huomattiin alueella ja kauppakeskus sai erittäin positiivisen vastaanoton asiakkaiden keskuskuudessa.

”Newsecin tiimi hoiti kauppakeskuksen avauksen ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Työt saatiin valmiiksi aikataulussa ja keskus avattiin menestyksekkäästi. Olemme tyytyväisiä Newsecin tuottamaan kauppakeskusjohtamisen ja teknisen manageerauksen palveluun kauppakeskus Kalessa” kertoo Sirpa Lamminluoto eQ Liikekiinteistöistä.

Newsec vastaa Kalen kaupallisesta manageerauksesta sekä markkinoinnin ja teknisen ylläpidon johtamisesta.

  • Sijainti Kaleva, Tampere
  • Asiakas eQ Liikekiinteistöt
  • Status Käynnissä vuodesta 2021
  • Palvelut Kauppakeskusjohtaminen, markkinoinnin ja viestinnän johtaminen, kauppakeskuksen avaaminen, teknisen ylläpidon johtaminen

Yhteystiedot

Jussi Kivitie Director, Shopping Center Management, Newsec Property Asset Management in Finland +358 50 420 11 46