Case NV/VVT

Manageerauspalvelu

Case NV/VVT

NV Kiinteistösijoitus Oy:n hallinnoima kotimaisiin toimitilakohteisiin sijoittava NV Property Fund I Ky -rahasto on perustettu vuonna 2006. VVT Kiinteistösijoitus Oy:n VVT Property Fund I Ky -rahasto on perustettu vuonna 2012. Rahastojen tarkoituksena on tehdä sijoituksia kiinteistökohteisiin sijoitusstrategioidensa mukaisesti.

Haaste

Asiakas etsi kokonaisvaltaista palvelua saman katon alta niin kiinteistökohteille kuin rahastoyhtiöillekin. Me Newsecillä pystyimme vastaamaan asiakkaan tarpeeseen.

Ratkaisu

Tarjoamme asiakkaalle yhtiöhallinnon, vuokrahallinnon, taloushallinnon ja varainhoidon palveluita sekä huolehdimme kiinteistöyhtiöiden hallinnollisesta ja teknisestä isännöinnistä ja toimitilojen vuokrauksesta. Ammattitaitoinen tiimimme toimii hyvässä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Lopputulos

Hoidamme tehtävämme ammattitaidolla, ja asiakas saa ongelmiinsa ratkaisut nopeasti. Palvelua on täydennetty vielä kauppakeskusjohtamisella ja vuokrauspalveluilla.

  • Sijainti Pääkaupunkiseutu ja kasvukeskuksia
  • Asiakas NV Property Fund I Ky, VVT Property Fund I Ky
  • Status Käynnissä
  • Palvelut Yhtiöhallinto, vuokrahallinto, taloushallinto, varainhoito, kiinteistöyhtiöiden hallinnollinen ja tekninen isännöinti, toimitilojen vuokrauspalvelu, kauppakeskusjohtaminen

Yhteystiedot

Niklas Jalonen Head of Commercial Properties Management, Newsec Property Asset Management in Finland +358 45 319 0710