Case Elo

Toimitilojen ja asuntojen manageeraus

Case Elo

Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo syntyi 1.1.2014, kun Eläke-Fennia ja LähiTapiola Eläkeyhtiö fuusioituivat. Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii yhteensä yli 700 000 työntekijän ja yrittäjän lakisääteisestä työeläketurvasta.

Elo on hallinnoitavien varojensa puolesta Suomen kolmanneksi suurin työeläkeyhtiö. Vuoden 2018 lopussa Elon sijoitusten markkina-arvo oli noin 22,6 miljardia euroa. Tästä kiinteistösijoitusten osuus oli 13,3 prosenttia. Elo on yksi Suomen suurimmista kiinteistönomistajista ja vuokranantajista.

Haaste 

Elo on päättänyt ostaa kiinteistöjensä ylläpidon ja vuokrauksen palveluja ulkopuoliselta palveluntarjoajalta. 

Elo

Ratkaisu

Newsecillä tarjoamme Elon toimitila- ja asuntokohteisiin vuokraukseen ja vuokralaissuhteiden hoitoon sekä vuokrahallintoon liittyviä palveluita sekä kiinteistöjen ylläpitoa, elinkaaren hallintaa, rakennuttamista ja projektinjohtamista. Hoidamme myös yhtiöhallintoa sekä energia- ja ympäristömanageerausta.

Asiakkaamme saa meiltä Newsecistä osaavan ja sitoutuneen tiimin, jolla on ymmärrystä asiakkaan kiinteistöliiketoiminnasta. Kehitämme toimintaamme alan kehitystrendejä seuraten ja tarjoamme laajan palveluvalikoiman.

Lopputulos

Elo saa meiltä toimitilojen ja asuntojen manageeraukseen kattavaa, joustavaa ja proaktiivista palvelua.

  • Yhteenveto Toimitilojen ja asuntojen manageeraus, 550 000 neliötä
  • Sijainti Pääkaupunkiseutu ja muut kasvukeskukset
  • Asiakas Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo
  • Status Käynnissä
  • Palvelut Vuokraus, vuokralaissuhteiden hoito, vuokrahallinto, kiinteistöjen ylläpito, elinkaaren hallinta, rakennuttaminen ja projektinjohtaminen, yhtiöhallinto, energia- ja ympäristömanageeraus.

Yhteystiedot

Petri Nietosvaara Senior Key Account Manager, Team Leader +358 40 533 3055