Case Elo

Toimitilojen ja asuntojen manageeraus

Case Elo

Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo syntyi 1.1.2014, kun Eläke-Fennia ja LähiTapiola Eläkeyhtiö fuusioituivat. Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii yhteensä noin 700 000 työntekijän ja yrittäjän lakisääteisestä työeläketurvasta.

Elo on hallinnoitavien varojensa puolesta Suomen kolmanneksi suurin työeläkeyhtiö. Vuoden 2017 lopussa Elon sijoitusten markkina-arvo oli noin 23,1 miljardia euroa. Tästä kiinteistösijoitusten osuus oli 12,2 prosenttia. Elo on yksi Suomen suurimmista kiinteistönomistajista ja vuokranantajista.

Haaste

Elo on päättänyt ostaa kiinteistöjensä ylläpidon ja vuokrauksen palveluja ulkopuoliselta palveluntarjoajalta. Me Newsecillä voimme tarjota kokonaisvaltaisesti niin ylläpidon kuin vuokrauksen ja vuokralaissuhteiden hoidon palveluita.

Elo

Ratkaisu

Newsecillä tarjoamme Elon toimitila- ja asuntokohteisiin vuokraukseen ja vuokralaissuhteiden hoitoon sekä vuokrahallintoon liittyviä palveluita sekä kiinteistöjen ylläpitoa, elinkaaren hallintaa, rakennuttamista ja projektinjohtamista. Hoidamme myös yhtiöhallintoa sekä energia- ja ympäristömanageerausta.

Asiakkaamme saa meiltä Newsecistä osaavan ja sitoutuneen tiimin, jolla on ymmärrystä asiakkaan kiinteistöliiketoiminnasta. Kehitämme toimintaamme alan kehitystrendejä seuraten ja tarjoamme laajan palveluvalikoiman.

Lopputulos

Elo saa meiltä toimitilojen ja asuntojen manageeraukseen kattavaa, joustavaa ja proaktiivista palvelua.

  • Yhteenveto Toimitilojen ja asuntojen manageeraus, 550 000 neliötä
  • Sijainti Pääkaupunkiseutu ja muut kasvukeskukset
  • Asiakas Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo
  • Status Käynnissä
  • Palvelut Vuokraus, vuokralaissuhteiden hoito, vuokrahallinto, kiinteistöjen ylläpito, elinkaaren hallinta, rakennuttaminen ja projektinjohtaminen, yhtiöhallinto, energia- ja ympäristömanageeraus.

Yhteystiedot

Elisa Palosuo Senior Key Account Manager, Team Leader, Newsec Property Asset Management in Finland +358 40 587 13 95