Case OP Kiinteistösijoitus

Kiinteistöalan useat palvelut

Case OP Kiinteistösijoitus

OP Kiinteistösijoitus on yksi Suomen suurimmista kiinteistövarallisuuden hoitoon erikoistuneista yrityksistä. Yhtiö hallinnoi yhteensä noin 800 000 neliön verran vuokrattavia tiloja ja yli 5 000:a asuntoa ympäri Suomea. Tämän lisäksi OP Kiinteistösijoitus rakennuttaa uusia asuinkohteita sekä myös toimitiloja yhteistyössä vuokralaisten kanssa.

Haaste

OP Kiinteistösijoitus on ollut asiakkaamme jo vuodesta 2012. Haasteena monimuotoisessa asiakkuudessa voi olla tiedonvaihdon säilyminen katkeamattomana. Venymistä vaaditaan myös kiinteistökaupoissa ja budjetointikaudella, kun aikataulut ovat usein erittäin tiukkoja.

Me Newsecillä voimme tarjota OP Kiinteistösijoitukselle laajan skaalan palveluja saman katon alta. Asiakasuhteen hoidossa avaintekijöitä ovat myös kattava toimipisteverkosto sekä asiantunteva tiimi.

OP kiinteistöjohtaminen

Ratkaisu

Tarjoamme OP Kiinteistösijoitukselle tekninen isännöinnin, vuokrahallinnon, taloushallinnon, yhtiöhallinnon sekä asunto- ja toimitilavuokrauksen palveluita. Lisäksi teemme ympäristö- ja sisäilmakonsultointia ja sisustussuunnittelua sekä huolehdimme rakennuttamisesta ja kauppakeskusjohtamisesta ja tarjoamme kiinteistöveropalveluita.

Avainroolissa menestyvässä asiakassuhteessa on hyvä keskusteluyhteys Newsecin ja OP Kiinteistösijoituksen henkilöstön välillä. Yhteiset prosessimme ovat hioutuneet vuosien aikana jouheviksi, jolloin molemmat osapuolet voivat keskittyä oikeisiin asioihin ja ennakointi on helpompaa.

Lopputulos

Me Newsecillä pystymme luomaan asiakkaalle lisäarvoa tunnistamalla tehokkaasti heidän palvelutarpeensa. Toimimme kaikilla osa-alueilla joustavasti ja asiakkaan aikaa säästäen.

  • Yhteenveto Newsec tarjoaa OP Kiinteistösijoitukselle laajan valikoiman kiinteistöalan palveluja
  • Sijainti Valtakunnallinen
  • Asiakas OP Kiinteistösijoitus
  • Status Käynnissä
  • Palvelut Tekninen isännöinti, vuokrahallinto, taloushallinto, yhtiöhallinto, asunto- ja toimitilavuokraus, ympäristö- ja sisäilmakonsultointi, rakennuttaminen, kauppakeskusjohtaminen, sisustussuunnittelu, kiinteistöveropalvelut

Yhteystiedot

Toni Mäkinen Senior Key Account Manager, Team Leader, Newsec Property Asset Management in Finland +358 50 411 6722