Case Rakuunapuisto

Myyntineuvonanto

Case Rakuunapuisto

Auratum Oy on kiinteistösijoittamiseen ja rakennuttamiseen keskittynyt konserni, jolla on toimipisteet Turussa ja Helsingissä.

Haaste

Auratum Oy halusi myydä omistuksessaan olevan As. Oy Rakuunapuiston, joka koostuu kahdesta Turun Vasaramäen alueella sijaitsevasta uudisrakennuksesta. Kokonaisuus käsittää yhteensä noin 4 600 neliömetriä, ja sisältää 115 asuntoa parvekkeineen sekä 53 maanalaista parkkipaikkaa. Auratum etsi myyntivälitykseen kumppania, jolla on kokemusta vastaavien kohteiden myynnistä, laajat sijoittajakontaktit sekä tuntemusta Turun kiinteistömarkkinoista.

Rakuunapuisto

Ratkaisu

Newsec valikoitui myyntineuvonantajaksi hyvien referenssien sekä Turun alueen kiinteistömarkkinoiden tuntemuksen vuoksi. Koko myyntiprosessi sujui jouhevasti ja ammattimaisesti laajan kontaktiverkoston ja laadukkaiden myyntimateriaalien avulla. Ostajaksi valikoitui saksalainen, asuntoihin keskittynyt rahasto Axa Immoresidential, joka haki aktiivisesti kohteita yliopistokaupungeista myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Lopputulos

As. Oy Rakuunapuisto vaihtoi omistajaa ripeästi ja aikataulussa. Lopputulos oli jopa odotettua parempi, ja kaikki osapuolet olivat tyytyväisiä kauppaan, niin ostaja kuin myyjäkin.

  • Yhteenveto As. Oy Rakuunapuiston myyntineuvonato
  • Sijainti Turku
  • Asiakas Auratum Oy
  • Status Kohde myytiin loppuvuodesta 2017
  • Palvelut Myyntineuvonanto

Yhteystiedot

Esa Pentikäinen Head of Commercial Brokerage, Newsec Advisory in Finland, MRICS, Partner +358 50 300 6567