Case KV Restaurants

Toimitilavälitys

KV Restaurants on vuonna 2017 perustettu ravintola-alan yritys, joka pyörittää Kokkikoulu Espaa Helsingissä, Billnäsin ruukin ravintolaa Karjaalla sekä ravintola Ölviniä ja Degeri Sportpub & Dine -ravintolaa Loviisassa. Yrityksellä on noin 15 vakituista ja 15 osa-aikaista työntekijää.

Haaste

KV Restaurants etsi uutta ravintolatilaa Helsingin keskustasta. Eri vaihtoehtojen kartoitus ja sopivan tilan löytäminen osoittautui aikaavieväksi ja haastavaksi, joten yritys otti yhteyttä Newsecin toimitilavälityksen ammattilaisiin.

Ratkaisu

Newsecin toimitilavälityksen avulla selvitettiin aluksi asiakkaan tarpeet mahdollisimman tarkkaan. Tämän jälkeen voitiin kartoittaa niin sijainniltaan, kooltaan kuin vuokratasoltaankin sopivaa tilaa. Newsecin ammattilaiset auttoivat myös vuokrasopimuksen laatimisessa sekä pitivät koko projektin ajan kokonaisuuden hyvässä hallinnassa.

Lopputulos

Toimitilaprojektin lopputuloksena KV Restaurantsin ravintolalle löydettiin hyvät ja tavoitteiden mukaiset tilat saneerattavasta talosta Helsingin keskustasta. Ravintolan on tarkoitus avautua vappuna 2020.

Kristian Vuojärvi/KV Restaurants Oy

”Välittäjän avulla oli helppoa tehdä vuokrasopimus, sillä kävimme yhdessä sen sisällön läpi ja kokonaisuus pysyi hallinnassa. Vuokrausprosessi sujui jouhevasti, kun ulkopuolinen taho piti pyörät pyörimässä ja huolehti prosessin jatkuvasta etenemisestä.”
– Kristian Vuojärvi, KV Restaurants Oy, perustaja ja ravintoloitsija, Suomen kokkimaajoukkueen johtaja

  • Yhteenveto Uudet ravintolatilat toimitilavälityksen avulla
  • Sijainti Helsinki
  • Asiakas KV Restaurants Oy
  • Status Toteutettu loppuvuodesta 2019
  • Palvelut Toimitilavälitys

Ota yhteyttä

Maria Hoikkala Senior Advisor, Newsec Advisory +358 40 194 1658