Case Polaris Business Park

Tilasuunnittelu, projektinjohto, Business Park -johtaminen

CASE POLARIS BUSINESS PARK

Vilkas toimitilakohde Polaris Business Park sijaitsee näkyvällä paikalla Espoon Perkkaalla, aivan Turuntien varressa. Polaris on täyden palvelun toimitilakokonaisuus, joka käsittää kolme näyttävää toimistorakennusta. Kohteessa toimii useita nimekkäitä eri alojen yrityksiä.

Haaste

Polaris Business Park on valmistunut 2000-luvun lopulla. Yhteiskäyttöisten tilojen asiakaskokemusta haluttiin parantaa, sillä modernit ja esteettisesti kauniit aula- ja neuvottelutilat lisäävät sekä yritysten työntekijöiden viihtyvyyttä että tilojen houkuttelevuutta uusien yritysten silmissä.

Ratkaisu

Me Newsecillä toteutimme Polariksen Vega-rakennuksen aula-, neuvottelu- ja saunatiloille täydellisen facelift-projektin alusta loppuun. Suunnittelu ja toteutus tehtiin yhteistyössä Newsecin eri asiantuntijatiimien kanssa, tiiviisti kiinteistön omistajan kanssa neuvotellen.

Polaris Business Park


Sisustussuunnittelun tarjosi Newsecin Corporate Solutions -tiimi, projektinjohdosta vastasi Property Management -tiimimme ja kokonaisuuden koordinoinnista ja yhteydenpidosta omistajaan huolehti kohteen Business Park Manager. Koko projekti toteutettiin omistajalle jouhevana ja selkeänä palvelukokonaisuutena.

– Suunnittelijan näkökulmasta projekti oli mielenkiintoisen haastava, kertoo Newsecin sisustusarkkitehti Reetta Paavola.

– Muun muassa aulatilan huima kattokorkeus sekä aulan yhteydessä toimiva lounasravintola toivat suunnitteluun omat haasteensa, mutta uuden ja olemassa olevan yhteen sovittaminen onnistui mielestäni hyvin. Tilojen ilmettä ja toiminnallisuutta saatiin päivitettyä toivotusti. Projektia oli mukava tehdä ja yhteistyö Business Park Managerin ja omistajan kanssa sujui erinomaisesti.

Lopputulos

Kohteen sisätilojen ilme muuttui huomattavasti modernimmaksi ja viihtyisämmäksi. Tilat ovat kutsuvammat, toiminnallisemmat ja niissä viihdytään ja vietetään aikaa nyt selkeästi aiempaa enemmän. Tilauudistus onkin saanut Polariksen yrityksiltä huomattavan paljon positiivista palautetta. Työpaikalle on nyt entistä mukavampi tulla, kun vastassa on viihtyisä ja lämminhenkinen tunnelma.

  • Yhteenveto Business Park -kohteen yleisten tilojen facelift-projekti
  • Sijainti Espoo, Perkkaa
  • Asiakas Kiinteistö Oy Polaristontti 6
  • Status Toteutus kesällä 2019
  • Palvelut Tilasuunnittelu, tilaprojektin johtaminen, Business Park -johtaminen

Ota yhteyttä

Anna-Maija Ruohonen Team Leader, Business Parks, Newsec Property Asset Management in Finland +358 50 410 0874
Ville Inkeri Head of Corporate Solutions, Newsec Advisory in Finland +358 40 749 5021
Tuomo Koikkalainen Head of Technical Management Services, Newsec Property Asset Management in Finland +358 50 5667172