Case Sirowa

Toimitilavälitys

Case Sirowa

Sirowa Finland on osa saksalaisomisteista Sirowa Groupia. Sirowa on johtava toimija kosmetiikka- ja apteekkialalla Itämeren ympärysmaissa ja sen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. Toimipisteet sijaitsevat Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa, Saksassa, Tšekissä, Slovakiassa ja Unkarissa.

Sirowa Finland kuuluu Suomen vahvimpiin kosmetiikan ja apteekkimerkkien maahantuojiin ja työllistää noin 50 henkilöä. Sirowa Finland Ltd Oy tuo maahan, myy ja markkinoi kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä. Näihin kuuluvat muun muassa kosmetiikkamerkit Shiseido, Max Factor, Rimmel, Hugo Boss, Calvin Klein, Escada, Gucci, Dolce & Gabbana, Prada, Hermés, Paco Rabanne, Jean Paul Gaultier, Carolina Herrera ja Bvlgari sekä apteekkipuolella esimerkiksi Vagisan, Linola ja Plantur.

Haaste

Sirowan toimitilat sijaitsivat ennen Espoon Niittykummussa, mutta asiakkaalla oli toive vaihtaa sijaintia ja saada samalla modernimmat ja toimivammat toimitilat. Sirowa oli ensin yrittänyt itse etsiä tiloja, mutta todennut sen nopeasti haasteelliseksi.

Ratkaisu

Me Newsecillä pystyimme hoitamaan koko toimitilavälityksen projektin alusta loppuun ammattitaidolla. Teimme alustavan kartoituksen Sirowalle sopivista tiloista, organisoimme kohdekierrokset asiakkaan kanssa sekä olimme neuvonantajana mukana vuokralaisneuvotteluissa.

Lopputulos

Newsecin kokeneiden ammattilaisten ja tehokkaan tilavälitysprosessin avulla Sirowa löysi uudet modernit toimitilat Espoon Otaniemestä, joka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä kehittyvän Keilaniemen alueen vieressä.

Sirowa Finlandin maajohtaja Henna Heusala

"Tarpeemme kartoitettiin aluksi niin hyvin, että pystyimme suoralta kädeltä rajaamaan tilahakuun mukaan vain juuri tarkoituksenmukaiset tilat. Prosessi oli erittäin helppo ja aikaa säästävä."

– Henna Heusala, maajohtaja, Sirowa Finland

  • Yhteenveto Sirowalle uudet toimitilat Otaniemestä
  • Sijainti Espoo
  • Asiakas Sirowa Finland
  • Status Kevät 2019
  • Palvelut Toimitilavälitys

Yhteystiedot

Maria Hoikkala Senior Advisor, Newsec Advisory +358 40 194 1658