Case Yle

Ylläpidon johtaminen

Case Yle Eläkesäätiö

Yleisradion eläkesäätiö on perustettu 1961, ja se hoitaa YLEn työntekijöiden eläke-etuuksia. Yleisradion eläkesäätiöllä on pitkäaikaisia sijoituskohteita niin pääkaupunkiseudulla kuin maakuntakaupungeissakin.

Haaste

Yleisradion eläkesäätiö oli hankkimassa uusia sijoituskohteita ja halusi ammattimaisen, kohteiden lähellä toimivan managerin. Newsecin Tampereen toimisto sijaitsi aivan uuden kiinteistöhankinnan läheisyydessä, ja ammattitaitomme vastasi asiakkaan tarpeita. Olemme hoitaneet asiakkuutta vuodesta 2016.

Yle

Ratkaisu

Tarjoamme Yleisradion eläkesäätiölle teknistä isännöintiä sekä vuokrahallinnon, taloushallinnon ja yhtiöhallinnon palveluita. Toimimme avaimet käteen -periaatteella ja huolehdimme, että asiakas voi keskittyä sijoitustoimintaan, kun me otamme vastuun kiinteistöjen ylläpidosta ja hallinnosta.

Avainasemassa on ollut hyvä keskusteluyhteys Newsecin ja Yleisradion eläkesäätiön välillä. Meillä on vahva näkemys asiakkaan tarpeista ja oma ammattitaitoinen tiimi hoitamassa asiakkaan asioita. Näin varmistamme, että prosessit ovat jouhevia ja kaikki tehdään hyvässä hengessä. Olemme myös ottaneet käyttöön sähköisen allekirjoituksen yhtiöhallinnon pöytäkirjoissa, mikä helpottaa toimintaa.

Lopputulos

Me Newsecillä tunnistamme asiakkaan tarpeet ja tuomme aktiivisesti esille ratkaisuja. Asiakas on ollut tyytyväinen nykyaikaisiin toimintatapoihimme.

  • Yhteenveto Kiinteistöjen ylläpidon johtamisen palvelut, 17843 neliötä
  • Sijainti Tampere, Lempäälä, Lahti, Oulu
  • Asiakas Yleisradion Eläkesäätiö
  • Status Käynnissä
  • Palvelut Ylläpidon johtaminen, kiinteistöjen taloushallinto, vuokrahallinto ja yhtiöhallinto

Yhteystiedot

Tapio Alapoti Head of Technical Management, Newsec Property Asset Management in Finland +358 40 521 5581