Kiinteistömarkkinakatsaus syksy 2019

Alhaiset korot ja korkotuotot sekä pörssin epävarmuus ylläpitävät vahvaa kysyntää kiinteistösijoituksille. Mutta mitkä kiinteistösegmentit kiinnostavat sijoittajia tällä hetkellä? Mitä tapahtuu Euroopan kiinteistömarkkinoilla? Entä mitä kuuluu murroksessa olevalle kaupan alalle?

Näitä ja muita kiinteistömarkkinoiden ajankohtaisia trendejä käsitellään Newsecin syksyn kiinteistömarkkinakatsauksessa. Se tarjoaa jälleen useiden huippuammattilaisten näkemykset niin Helsingin, pääkaupunkiseudun ja muun Suomen kuin Euroopankin kiinteistömarkkinoiden tilanteesta ja lähitulevaisuudesta. Syksyn katsauksessa pohditaan tarkemmin myös kaupan alan murrosta ja tulevaisuuden näkymiä Suomessa ja Pohjoismaissa.

Hyödynnä Newsecin asiantuntijoiden näkemykset kiinteistömarkkinoista yksissä kansissa – tilaa syksyn kiinteistömarkkinakatsaus.

Lataa markkinakatsaus

Download Finnish Newsec Property Outlook Autumn 2019 in English.

Haluatko syventää tietojasi?

Haluatko syventää tietojasi? Newsec on julkaissut myös kaksi säännöllisesti päivittyvää kohdennettua kiinteistömarkkinakatsausta: pääkaupunkiseudun toimistomarkkinoista ja Etelä-Suomen logistiikkamarkkinoista. Ota nyt hyöty irti Newsecin tarkasta markkinadatasta ja tilaa säännöllisesti päivittyvät tarkemmat markkinakatsaukset verkkokaupastamme!

Tutustu kiinteistömarkkinakatsauksiin