• Palvelumme
  • Insights
  • Ura
  • Media & uutiset
  • Tietoa meistä

Advisory

Tarjoamme räätälöityjä ja pitkälle erikoistuneita neuvontapalveluja kiinteistönomistajille, sijoittajille ja vuokralaisille.

Newsec Advisory toimii Pohjoismaissa ja Baltiassa tarjoten räätälöityjä kiinteistöalan neuvonantopalveluita kiinteistösijoittajille, omistajille ja vuokralaisille.

Kiinteistöalan ammattilaisemme auttavat asiakkaita kiinteistökaupoissa, kiinteistöarvioinneissa ja -analyyseissä, toimitilavuokrauksessa, kiinteistökehityksessä sekä kiinteistöstrategian muodostamisessa ja toteuttamisessa.

Seuraamme ja analysoimme kiinteistömarkkinoita ja tarjoamme Pohjoismaiden parasta tietoa kiinteistömarkkinoista ja kiinteistömarkkinoihin liittyvistä trendeistä. Panostamme vahvasti digitalisaatioon ja ESG-palveluihin, jotta voimme palvella asiakkaitamme tehokkaasti ja parhaalla mahdollisella tiedolla.

Tarjoamme asiakkaillemme aina sitoutuneen ja ammattitaitoisen tiimin, joka valitaan projektikohtaisesti asiakkaan parasta silmällä pitäen.

Advisorylla on lukuisia pitkäaikaisia asiakkuuksia ja onnistumistarinoita, jotka kertovat korkeasta asiakastyytyväisyydestä.

Ota yhteyttä

Mikko  Tenhola

Mikko Tenhola
Managing Director, Newsec Advisory Finland, MRICS, Partner
mikko.tenhola@newsec.fi
+358 40 500 1310