• Palvelumme
  • Insights
  • Ura
  • Media & uutiset
  • Tietoa meistä

Mitä voit tehdä Newsecillä

Tutustu eri työtehtäviin ja tule meille töihin!

Mitä voit tehdä Newsecillä

Meillä työskentelet yhdessä lahjakkaiden ja motivoituneiden kollegoiden kanssa, jotka jakavat tavoitteesi vaikuttaa.

Olet osa ongelmanratkaisijoiden, keskittyneiden tekijöiden, sitkeiden insinöörien, oivaltavien taloustieteilijöiden, terävien strategien ja monien muiden osaajien yrittäjälähtöistä yhteisöä. Yhtenä Pohjoismaiden ja Baltian johtavista kiinteistöalan ja uusiutuvan energian omaisuudenhoitajista ja neuvonantajista voimme tarjota sinulle mahdollisuuden olla mukana rakentamassa parempaa maailmaa.

Työtehtäväalueet

Taloushallinto

Taloushallinnossa rahoitusalan ammattilaiset pyrkivät varmistamaan, että asiakkaidemme kiinteistösalkkuja hoidetaan tehokkaasti ja vaatimustenmukaisesti.

Kaupallinen johtaminen ja vuokraus

Työskentelemme kaupallisen johtamisen ja vuokrauksen parissa, ja olemme vastuussa asiakkaan kiinteistöportfoliosta.

Vastuullisuus ja tekninen johtaminen

Kaikkea kiinteistöjen ennakoivasta ylläpidosta, energian seulonnasta ja optimoinnista sekä kiinteistöbudjetin seurannasta viestintään vuokralaisten kanssa ja niin edelleen.

Projektinhallinta

Konsultoimme asiakkaitamme kiinteistöjen kehittämisessä ja optimoinnissa, jossa fokuksemme on kaupallinen ja huomioi aina kestävän kehityksen.

Arviointi, tutkimus ja strateginen analyysi

Arviointitiimimme tarjoaa kiinteistöarviointeja kaikenlaisiin tilanteisiin, kuten omaisuuden hankintaan, tilinpäätöskirjanpitoon tai rahoitukseen.

Kaupankäyntineuvonanto

Neuvomme asiakkaitamme monenlaisissa kiinteistöjen ja uusiutuvan energian transaktioissa yksityishenkilöistä kansainvälisiin eläkerahastoihin.

Sijoitukset ja omaisuudenhoito

Investment Management -tiimi toimii paikallisena kumppanina kansallisille ja kansainvälisille sijoittajille.

Yrityskiinteistöt

Corporate Real Estate -tiimi auttaa toimitilojen vuokralaisia tarjoten täyden valikoiman neuvonanto- ja vuokralaisedustuspalveluja.

Digitaaliset kiinteistöt ja digitaalinen muutos

Autamme asiakasta digitaalisessa muutoksessa, mahdollistamme digitaaliset työkalut ja tarjoamme ratkaisuja digitaalisen kiinteistön luomiseksi.

Data-analytiikka ja tekniset innovaatiot

Yhdistämme ihmiset ja teknologian tarjotaksemme moderneja digitaalisia ratkaisuja asiakkaiden ja liiketoiminnan tarpeisiin sekä tehdäksemme Newsecistä johtavan kiinteistöalan digitalisoijan.

Liiketoiminnan kehittäminen

Työskentelemme markkinatutkimusten, liiketoiminnan, omaisuuden hankinnan, fuusioiden ja yritysostojen sekä muutosjohtamisen parissa joko konsernitasolla, paikallisilla markkinoilla tai tietyllä liiketoiminta-alueella.

Liiketoiminnan tukitoiminnot

Kaikilla markkinoillamme ja liiketoiminta-alueillamme työskentelee kollegoita, joilla on syvällistä erityisosaamista, joka tukee ja mahdollistaa muun liiketoimintamme päivittäin.