• Palvelumme
  • Insights
  • Ura
  • Media & uutiset
  • Tietoa meistä

Vuokralaisedustus ja vuokralaisneuvonanto

Vuokralaisedustus- ja neuvonantopalvelumme auttavat organisaatioita kilpailuttamaan ja löytämään markkinoilta parhaat toimitilavaihtoehdot, neuvottelemaan ihanteelliset sopimusehdot sekä kehittämään vuokraportfoliota vastuullisesti ja tavoitteellisesti.

Autamme löytämään markkinoiden parhaat toimitilat

Vuokralaisedustus- ja neuvonantopalvelumme auttavat organisaatioita kilpailuttamaan ja löytämään markkinoilta parhaat toimitilavaihtoehdot, neuvottelemaan ihanteelliset sopimusehdot sekä kehittämään vuokraportfoliota vastuullisesti ja tavoitteellisesti. Olemme riippumaton asiantuntijakumppani ja ajamme aina vuokralaisen parasta etua.

Tilahakuvaiheessa etsimme kaikki markkinoilla olevat kohteet vuokranantajasta riippumatta ja olemme suoraan yhteydessä tilantarjoajiin. Laajojen verkostojen ja tehokkaiden työkalujemme ansiosta pystymme kartoittamaan vaihtoehtoisten kohteiden listan sadoilta kontakteiltamme nopeasti ja luotettavasti.

Kohteiden arvioinnissa ja vuokrasopimusneuvotteluissa hyödynnämme kokemustamme parhaista markkinakäytännöistä. Markkinatiedon ja taloudellisen vertailun lisäksi hyödynnämme mm. sijainti- ja saavutettavuusanalyysejä sekä työympäristöasiantuntijoidemme näkemyksiä kohteiden vertailussa. Asiakkaamme saavat päätöksentekoa varten käyttöönsä puolueettoman asiantuntijan analyysin sekä suositukset.

Vuokrasopimusneuvotteluissa johdamme vuoropuhelua, laadimme vastaehdotuksia sekä sisällytämme toivottuja jousto-optioita tilamäärän ja sopimuskauden ehtoihin. Varmistamme sopimusasiakirjojen laadukkuuden ja yksiselitteisyyden sekä pidämme huolen, että vuokralaisen etu turvataan sopimuksellisesti.

Ota yhteyttä

Ville Inkeri

Ville Inkeri
Head of Corporate Real Estate
ville.inkeri@newsec.fi
+358 40 749 5021