• Palvelumme
  • Insights
  • Ura
  • Media & uutiset
  • Tietoa meistä

Toimitilavuokraus

Olemme paras toimitilavuokrauksen kumppani, kun tarvitset vuokralaisia vapaisiin tai vapautuviin tiloihin, välittäjäyhteistyön koordinointia tai laadukasta vuokralaissuhteiden hoitoa.

Suomen suurin toimitilavuokrauksen tiimi

Suomen suurin toimitilavuokrauksen tiimi vuokraa vuosittain noin 200 000 neliötä toimitilaa. Palvelumme käsittää kaikki toimitilatilatyypit ja tarjoamme asiakkaillemme kattavat vuokrauspalvelut sisältäen sekä uudisvuokrauksen että neuvottelut nykyisten vuokralaisten kanssa. Osallistumme aktiivisesti kiinteistön kehitykseen ja varmistamme osaltamme tyytyväiset vuokralaiset.

Vuokraustiimimme toteuttaa vuokrauksen eri osa-alueet kohdekohtaisesta vuokraus- ja markkinointisuunnitelmasta vuokrauksen operatiivisiin toimenpiteisiin sekä vuokralaismuutosten koordinointiin ja projektivuokraukseen.

Tarjoamme käyttöösi koko Suomen laajuisen kattavan tilanhakijarekisterin sekä 30 ammattitaitoista ja kokenutta vuokrausasiantuntijaa. Meiltä saat myös osaavaa tilamarkkinointia sekä vahvaa analytiikkaosaamista päätöksenteon tueksi ja sujuvan vuokrausprosessin varmistamiseksi.

Ota yhteyttä

Sami Lindholm

Sami Lindholm
Head of Commercial Leasing
sami.lindholm@newsec.fi
+358 50 306 4255