• Palvelumme
  • Insights
  • Ura
  • Media & uutiset
  • Tietoa meistä

Työympäristökehittämisen projekti- ja muutosjohtaminen

Autamme asiakkaitamme kehittämään työympäristöjä ja työtiloja, jotka tukevat organisaation ydintoimintaa, arvoja sekä tavoitellun kulttuurin toteutumista ja vahvistamista.

Työympäristöprojektien kokonaisuuden johtaminen ja muutoksen läpivienti

Autamme asiakkaitamme kehittämään työympäristöjä ja työtiloja, jotka tukevat organisaation ydintoimintaa, arvoja sekä tavoitellun kulttuurin toteutumista ja vahvistamista.

Autamme määrittelemään työympäristövision ja tavoitetilan tuleville toimitiloille, ymmärtämään ydintoiminnan sekä henkilöstön tarpeet sekä haastamme nostamaan työntekijäkokemuksen sekä käyttäjäkeskeisyyden suunnittelun lähtökohdaksi. Monipaikkainen tietotyö vaatii kodikseen toimivan hybridityöympäristön, jossa tilat, teknologia ja ihmiset toimivat hyvin yhteen.

Vastaamme työympäristöprojektisi kokonaisuuden johtamisesta ja tuemme muutoksen läpiviennissä. Asiantuntijamme toimivat yhdessä organisaation avainhenkilöiden kanssa luoden dynaamisen projektitiimin.

Pidämme huolen, että projekti etenee aikataulussa ja budjetissa. Valvomme asiakkaamme etua kaikissa projektin vaiheissa, aina vuokrasopimusmäärittelystä työympäristön suunnittelun ohjaukseen, työmaan muutostöiden valvontaan ja valmiiden tilojen hallinnan luovutukseen asti.

Laaja asiantuntijaryhmämme tuntee alan sekä toimittajien käytännöt ja hyödyntää tarvittaessa koko Newsecin ja oman organisaatiosi osaamista. Tilasuunnittelusta vastaavat Concept & Design -tiimin sisustusarkkitehdit.

Toimitilamuutokset ovat usein kertaluonteisia ja sitovat merkittävästi resursseja. Me Newsecillä tarjoamme käyttöösi kokeneet projektinjohtajat ja asiantuntijat, jotka hoitavat työn tehokkaasti. Näin sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi myös toimitilaprojektin aikana. Hallittu prosessi tehostaa toimintaa sekä vähentää projektiin kohdistuvia riskejä.

Ota yhteyttä

Ville Inkeri

Ville Inkeri
Head of Corporate Real Estate
ville.inkeri@newsec.fi
+358 40 749 5021