• Palvelumme
  • Insights
  • Ura
  • Media & uutiset
  • Tietoa meistä

Maria työkylässä – työn tekemisen keskiössä ihmiset, arvot ja asenteet

Newsecin visio on muuttaa kiinteistöalaa ja tuoda kestävä kehitys osaksi kiinteistöalan arkea pala kerrallaan. Arvojemme ytimessä on Passion for Colleagues and Clients -arvo, ja nimenomaan tuossa järjestyksessä. Jotta voimme päästä visioomme arvojemme kanssa, on meidän oltava avoimia uudelle, kuunneltava toisiamme, kunnioitettava toisiamme ja valmiita tekemään töitä sen eteen.

04. KESÄKUUTA 2024

 ▪ 3 Lukuaika

Jaa

Tags

Työntekijämme ovat jo nyt erittäin tyytyväisiä – kevään 2024 eNPS oli koko Suomessa +39, eli todella hyvällä tasolla. Toki kehitettävää meilläkin on, ja maailma ei onneksi ole vielä valmis.

Yhtenä toimenpiteenä, jotta ymmärtäisimme henkilöstöämme paremmin, lähti henkilöstöjohtajamme Maria Hämäläinen työkyläilemään eri ammattilaistemme luokse. Työkyläilyn ideana oli, että vapaaehtoiset saivat ilmoittautua ottamaan Marian työkylään yhden työpäivän ajaksi. Tavoitteena oli seurata normaalia työpäivää, hahmottaa yhä paremmin, mitä meillä tehdään, mitkä asiat meillä ovat jo hyvin, ja mitä meidän tulisi kehittää.

”Meillä johtajilla unohtuu välillä varmistaa, miten asiat siellä arjessa menevät, ja miten voisimme työntekijöitämme parhaiten tukea. Välillä keksimme omasta mielestämme hyviä ideoita, mutta käytännössä ideat ovatkin olleet hyödyttömiä. Työkyläilyn suurin anti olivat ehdottomasti ihmiset ja heidän asenteensa”, sanoo Hämäläinen.


Mitä opit työkyläilyistä?

1
Työntekijämme ovat aikamoisia supersankareita asiakkaiden ja asiakkaidemme asiakkaiden kanssa. Kohtaamiset, joita päivän aikana sai todistaa, olivat aivan upeita. Ja se, miten ihmiset kohdattiin, sai välillä kylmät väreet menemään kropan läpi (ja vain hyvällä tavalla!).

2
Työntekijämme haluavat tehdä työnsä hyvin, olla hyviä kollegoita, hoitaa asiakassuhteet hienosti ja oppia lisää.

3
Työntekijämme arvostavat Newseciä ja täällä moni asia on tosi hyvin. HR-johtajan näkökulmasta näkee helposti asiat, joita halutaan kehittää ja parantaa. On hyvä välillä pysähtyä kaiken sen ääreen, mikä on jo hyvin.

4
On meillä aika paljon prosesseja ja työkaluja – niin hyvässä kuin välillä pahassakin.Meillä moni asia on hiottu todella hienoksi, ja välillä saatamme kompastua omaan hienouteemme.

5
Osaamisen kehittäminen on teema, joka toistui työkyläilyjenkin aikana. Tämän aihepiirin selkeyttäminen on tärkeä osa vuoden 2024 henkilöstösuunnitelmaamme. Meidän kaikkien etu on, että kehitämme osaamistamme vastaamaan tulevaisuuden haasteita.

6
Henkilöstömme työmoraali, oli jotain niin hienoa katsottavaa, että ei voi, kuin kuvitteellista hattua teille kaikille nostaa. Kiitos Teemu Salzwedel, Sonja Hirvonen, Viktoria Mönkkönen, Johanna Heikkilä, Timo Berg ja Veera Hänninen!


Työntekijämme arvostavat mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen ja urakehitykseen, ja tämä onkin tärkein kehitysteemamme vuonna 2024. Maailma muuttuu kovaa vauhtia ympärillämme ja meidän tulee olla kehityksessä mukana, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Viimeisimmät artikkelit

Get the latest insights right in your inbox

Sign up to get updates and relevant insights from Newsec. We won't be in touch more often than necessary.