• Palvelumme
  • Insights
  • Ura
  • Media & uutiset
  • Tietoa meistä

Referenssi: Skanska Oy

Newsec on tehnyt pitkään yhteistyötä Skanskan kanssa. Ensimmäiset yhteisprojektit on tehty yli 10 vuotta sitten. Yhteistyöhankkeita on ollut useita vuosittain sisältäen erityyppisiä kiinteistöarviointeja, markkina-analyyseja ja transaktioita. Pääpaino on ollut pääkaupunkiseudulla, mutta markkina-analyysien kohdealueita on ollut myös kasvukeskuksissa ja kehyskunnissa.

05. JOULUKUUTA 2023

 ▪ 1 Lukuaika

Kuvalähde: Skanska Oy

Heikki Kangas

Head of Valuation, Newsec Advisory in Finland

E-mail

Jaa

Tags

Location

Suomi

Client

Skanska Oy

Status

ongoing

Projekteihin on osallistunut useita niin Advisory Oy:n kuin Property Asset Management Oy:n tiimejä, kuten arviointi- ja analyysitiimi, kaupankäyntitiimit sekä asunto- ja toimitilavuokrauksen asiantuntijoita.

Esimerkkiprojekti markkina-analyysistä päätöksenteon tueksi on kehittyvän Keski-Pasilan alueelle toteutettu selvitys koskien asuntomarkkinoita.

Merkittävin yhteinen projekti on ollut Vuosaaren asuintornitalohanke. Newsec tuki alussa Skanskaa eri toteutusvaihtoehtojen selvittämisessä sekä markkina-analyyseissä. Kun tuli oikea hetki toteuttaa hankkeiden myynti, suoritti Newsecin Capital Markets -tiimi Skanskan edustajana kansainvälisen sijoittajakilpailutuksen. Lopputuloksena molemmat tornitalohankkeet myytiin saksalaiselle Union Investmentin edustamalle rahastolle vuonna 2021.

Tämän lisäksi Newsec on myynyt Skanskan tontteja mm. Espoosta, Kaarinasta, Lappeenrannasta, Oulusta, Tampereelta ja Turusta.

Viimeisimmät referenssit

Get the latest insights right in your inbox

Sign up to get updates and relevant insights from Newsec. We won't be in touch more often than necessary.