• Palvelumme
  • Insights
  • Ura
  • Media & uutiset
  • Tietoa meistä

Newsec Mikonkatu

Sijainti: Helsinki
Asiakas: Newsec Advisory
Status: Valmis

Newsec Experience -toimitilanhankkeen ensimmäinen vaihe, Newsec keskusta HUB, valmistui tammikuussa 2023. Mikonkadun erinomainen sijainti sekä tilojen edustavuus ja houkuttelevuus olivat merkittävimmät tekijät, kun osa henkilöstöstä siirtyi käyttämään keskustan toimistoa päätoimipisteenään. HUB toimii erinomaisena ja joustavana kohtaamistilana myös Newsecin ruoholahden toimiston, Roihun, toimitiloja pääsääntöisesti käyttävälle henkilöstölle.

Mikonkadun suunnittelua ohjasi kiinteistön klassinen arkkitehtuuri, Newsecin oma brändi-ilme sekä luonnollisesti hybridityön vaatimat edellytykset ja henkilöstön hyvinvointi.

Rauhallinen ja klassinen ilme toistuu tiloissa, ennen kaikkea puolijulkisessa, vierailijoille ja henkilöstölle tarkoitetussa loungessa. Tila haluttiin pitää avarana ja kalustus mahdollistaa tulevaisuuden muuntojoustavuuden. Materiaalivalinnoissa on huomioitu kestävä kehitys. Lattiat ja muut pintamateriaalit ovat hiilineutraaleja sekä ekologisia ja ne on suunniteltu kestämään aikaa.

Newsecin omat asiantuntijat vastasivat hankkeen läpiviemisestä laajasti sisältäen tilahaun, sopimusneuvottelut sekä tilasuunnittelun, projektijohdon ja muutosjohtamisenkaikki vaiheet.