• Palvelumme
  • Insights
  • Ura
  • Media & uutiset
  • Tietoa meistä

Asuinkiinteistöt

Tarjoamme kattavia palveluja asuinkiinteistösijoittamiseen, kiinteistöjen managerointiin ja kehittämiseen tarjoten markkinatietoa ja teknistä asiantuntemusta kestäviin ja toimiviin tiloihin.

Asuminen on segmentti, joka kiinnostaa edelleen sijoitusalueena. Halusitpa sitten sijoittaa, manageroida tai kehittää asuinkiinteistöjäsi, meillä on syvällinen markkinatuntemus ja tarjoamme tarvitsemasi taustatiedot.

Autamme sinua teknisissä palveluissa keskittyen korkeaan palvelutasoon. Asiantuntijamme pyrkivät jatkuvasti luomaan toimivia tiloja, joissa ihmiset voivat elää jokapäiväistä elämäänsä.

Tarjoamme täyden valikoiman palveluja asuntojen vuokrauksesta strategisiin analyyseihin, suunnitteluun ja täysimittaiseen portfolion kehittämiseen. Autamme sinua hyödyntämään digitalisaation edut ja löytämään oikeat ratkaisut.

Rakennukset ovat olennainen osa kestävää kaupunkikehitystä. Maksimoimalla energian, veden ja materiaalien tehokkaan käytön, rakennetusta ympäristöstä tulee tärkeä osa ilmastonmuutoksen ja resurssien niukkuuden torjuntaa ja kestävän yhteiskunnan edistämistä.

Get the latest insights right in your inbox

Sign up to get updates and relevant insights from Newsec. We won't be in touch more often than necessary.