• Palvelumme
  • Insights
  • Ura
  • Media & uutiset
  • Tietoa meistä

Kiinteistöjen digitalisointi

Digitalisaatio on kestävän rakennetun ympäristön edellytys ja mahdollistaa dataan perustuvan kustannusten hallinnan ja investointien ohjauksen.

Kiinteistöjen digitalisointi

Rakennetun ympäristön ja kiinteistöalan digitalisaatio on sekä taloudellinen välttämättömyys että elintärkeä osa maailmanlaajuisten kestävyystavoitteiden saavuttamisessa.

Tarjoamme puitteet digitaalisen rakennuksen suunnittelulle, määrittelylle ja toimittamiselle aina energiajärjestelmistä logistiikkaan, toimituksiin ja liikkuvuuspalveluihin. Käytämme vakiintuneita teknologioita ja hyväksi todettuja alustoja sekä toimitamme digitaalisen strategian, joka ottaa huomioon koko digitaalisen ekosysteemin.

Haluatko saada kaiken hyödyn kiinteistösi digitalisoinnista? Puuttuuko sinulta aika ja resurssit, jotta voisit hyödyntää digitalisaatiota parhaalla mahdollisella tavalla, tehdä oikeita päätöksiä ja valita oikeat tekniset ratkaisut?

Infrastruktuurimme ja valvontamme avulla kiinteistönomistajat saavat dataan perustuvia analyysejä, jotka sisältävät tietoa kustannuksista ja energiankulutuksesta, parannusmahdollisuuksista sekä mahdollisuuksista tehokkaaseen akku- ja latausinfrastruktuuriin.

Seurannan ja tehostamistoimenpiteiden yksinkertaistamiseksi luomme kiinteistöstä digitaalisen kaksosen, digitaalisen kopion ja datamallin.

Haluatko tietää lisää?

Juuso Pelkonen
Director, Digitalization
juuso.pelkonen@newsec.fi
+358 400 446 193