• Palvelumme
  • Insights
  • Ura
  • Media & uutiset
  • Tietoa meistä

Kiinteistöjen managerointi ja kehittäminen

Pitkän aikavälin arvonluonnin ja kestävän käytön varmistamiseksi tehokas kiinteistöjen ja omaisuuden hallinta on avainasemassa.

Kiinteistöjen managerointi ja kehittäminen

Rakennukset ovat keskeinen osa kaupunkielämää ja koti- ja työelämän ydin kaikkialla maailmassa. Kiinteistöjen tehokas managerointi ja kehittäminen on avain haluttujen ympäristöjen, sijoitetun pääoman tuoton ja arvon kasvun luomiseen.

Rakennetulla ympäristöllä on tärkeä rooli maailmanlaajuisissa kestävän kehityksen tavoitteissa. Energian, veden ja materiaalien kulutuksen optimointi on avainasemassa ilmastonmuutoksen ja resurssien niukkuuden torjunnassa ja kestävän yhteiskunnan edistämisessä.

Sijoittajat tarkastelevat analyyseissään yhä enemmän myös muita kuin taloudellisia tekijöitä, kuten ESG:tä, tunnistaakseen olennaisia riskejä ja kasvumahdollisuuksia. Jos haluat kiinteistösijoituksesi olevan hyvissä käsissä, tarjoamme turvallista ja pitkäaikaista lisäarvoa tuottavaa kiinteistömanagerointia, tehostamme kestävän kehityksen työtäsi ja varmistamme tyytyväiset vuokralaiset.

Laajan kokemuksemme ja suurimman asiantuntijatiimimme ansiosta näemme omaisuudenhoidon laajemmassa perspektiivissä, olipa kyse toimistoista, liiketiloista, teollisuuskiinteistöistä tai asuinrakennuksista. Työskentelemme kanssasi löytääksemme ratkaisuja, jotka vastaavat erityisiä haasteitasi ja pitkän aikavälin tavoitteitasi.

Tarjoamme laajan valikoiman palveluja kiinteistösalkkujen hallintaan, ja autamme sinua teknisissä, kaupallisissa ja taloushallinnon palveluissa sekä strategisissa analyyseissä ja suunnittelussa. Hyödynnämme hyväksi havaittuja ja jäsenneltyjä prosesseja varmistaaksemme tehokkaan ja turvallisen kiinteistöjen ylläpidon. Tehtävämme on tehdä omistajuudestasi mahdollisimman helppoa ja palkitsevaa.

Haluatko tietää lisää?

Niklas Jalonen
Head of Sales, Commercial Properties Management
niklas.jalonen@newsec.fi
+358 45 319 0710

Get the latest insights right in your inbox

Sign up to get updates and relevant insights from Newsec. We won't be in touch more often than necessary.