• Palvelumme
  • Insights
  • Ura
  • Media & uutiset
  • Tietoa meistä

Liiketilat ja kauppakeskukset

Tarjoamme kattavia palveluja ostokokemuksen parantamiseksi, brändien kehittämiseksi, kiinteistöjen hallintaan ja markkinatrendien tunnistamiseksi kehittyvällä vähittäiskaupan alalla.

Rohkeus ja innovatiivisuus korostuvat, kun kuluttajakäyttäytyminen siirtyy yhä enemmän kohti sähköistä kaupankäyntiä, vaivattomuutta ja palvelua.

Vähittäiskauppiaat miettivät yhä enemmän, mitä kokemuksia ja yhteisöpalvelua he voivat tarjota asiakaskokemuksen parantamiseksi. Haluatko tarjota upean ostokokemuksen, kehittää kauppaasi, ostoskeskustasi tai vähittäiskaupan brändiäsi? Tai laajentaa vähittäismyyntiäsi, manageroida liikekiinteistöjä, uudelleen järjestellä vuokrasopimuksia ja velkoja – tai ehkä kehittää vähittäiskauppa-aluettasi?

Asiantuntijamme tietävät kaiken vuokratasosta, myynnin kehityksestä ja kulutuksesta eri vähittäiskaupan kategorioissa eri alueilla. Tunnemme liiketilojen, suunnitteilla olevien kauppakeskusten, projektien ja suunniteltujen kauppa-alueiden investointimarkkinat ja seuraamme markkinoiden kehitystä. Meillä on syvällinen markkinatuntemus ja tuotamme tarvitsemasi taustatiedot.

Tarjoamme täyden valikoiman palveluja käytännön teknisistä ratkaisuista strategisiin analyyseihin, suunnitteluun ja täysimittaiseen portfolion kehittämiseen. Voimme myös auttaa sinua hyödyntämään digitalisaation hyötyjä ja löytämään oikeat ratkaisut.

Rakennukset ovat olennainen osa kestävää kaupunkikehitystä. Maksimoimalla energian, veden ja materiaalien tehokkaan käytön, rakennetusta ympäristöstä tulee tärkeä osa ilmastonmuutoksen ja resurssien niukkuuden torjuntaa ja kestävän yhteiskunnan edistämistä.

Get the latest insights right in your inbox

Sign up to get updates and relevant insights from Newsec. We won't be in touch more often than necessary.