• Palvelumme
  • Insights
  • Ura
  • Media & uutiset
  • Tietoa meistä

Logistiikka ja teollisuuskiinteistöt

Asiantuntemuksen ja markkinanäkemyksemme avulla, voimme tarjota palveluja investointeihin, managerointiin, sijaintiin ja kehitykseen toimitusketjujen optimoimiseksi sekä kestävän kasvun edistämiseksi.

Logistiikka- ja teollisuusrakennussektorilla sähköinen kaupankäynti, toimitusketjun muutos ja sijainnin optimointi lisäävät edelleen kysyntää. Huomisen modernien logistiikkatilojen markkinoita ohjaavat digitalisaatio, kestävä kehitys ja uusi teknologia.

Halusitpa sitten investoida logistiikkarakennuksiin, manageroida logistiikkakiinteistöjäsi, löytää ihanteellisen logistisen sijainnintai kehittää tilojasi, asiantuntijamme ovat apunasi. Voimme myös auttaa sinua optimoimaan tuotevirtoja toimitusketjustrategian kehittämiseksi.

Tarjoamme täyden valikoiman palveluja käytännön teknisistä ratkaisuista strategisiin analyyseihin, suunnitteluun ja täysimittaiseen portfolion kehittämiseen. Voimme myös auttaa sinua hyödyntämään digitalisaation hyötyjä ja löytämään oikeat ratkaisut.

Rakennukset ovat olennainen osa kestävää kaupunkikehitystä. Maksimoimalla energian, veden ja materiaalien tehokkaan käytön, rakennetusta ympäristöstä tulee tärkeä osa ilmastonmuutoksen ja resurssien niukkuuden torjuntaa ja kestävän yhteiskunnan edistämistä.

Get the latest insights right in your inbox

Sign up to get updates and relevant insights from Newsec. We won't be in touch more often than necessary.