• Palvelumme
  • Insights
  • Ura
  • Media & uutiset
  • Tietoa meistä

Toimistot

Tarjoamme asiantuntemusta houkuttelevien ja kestävien toimistotilojen luomiseen investointi-, managerointi-, sijainti- ja kehityspalvelujemme avulla.

Toimiston käsite uudistuu. Miten luot markkinoiden houkuttelevimman toimistotuotteen? Mistä löydät hedelmällisimmät sijoitukset?

Halusitpa sitten investoida toimistorakennuksiin, manageroida toimistokiinteistöjäsi, löytää ihanteellisen toimistosijainnin tai kehittää toimistoasi, tarjoamme asiantuntemusta ja syvällisen markkinatuntemuksen avuksesi. Yhdessä voimme luoda työpaikkakokemuksen, joka sitouttaa ja inspiroi ihmisiä aivan, kuten voimme suunnitella ja koota optimaalisen portfolion minkä tahansa strategian toteuttamiseksi.

Tarjoamme täyden valikoiman palveluja käytännön teknisistä ratkaisuista strategisiin analyyseihin, suunnitteluun ja täysimittaiseen portfolion kehittämiseen. Voimme myös auttaa sinua hyödyntämään digitalisaation hyötyjä ja löytämään oikeat ratkaisut.

Rakennukset ovat olennainen osa kestävää kaupunkikehitystä. Maksimoimalla energian, veden ja materiaalien tehokkaan käytön, rakennetusta ympäristöstä tulee tärkeä osa ilmastonmuutoksen ja resurssien niukkuuden torjuntaa ja kestävän yhteiskunnan edistämistä.

Get the latest insights right in your inbox

Sign up to get updates and relevant insights from Newsec. We won't be in touch more often than necessary.