• Palvelumme
  • Insights
  • Ura
  • Media & uutiset
  • Tietoa meistä

Uusiutuva energia

Uusiutuvan energian ja infrastruktuurin erikoistuneena taloudellisena ja strategisena neuvonantajana tarjoamme asiantuntemusta pääoman allokoinnista ja sijoituksen arvon maksimoinnista.

Pohjoismaat tarjoavat yhden maailman dynaamisimmista uusiutuvan energian markkinoista, jossa ei ole tukiriippuvuutta. Alue on tärkein puhtaan energian toimittaja fossiilisista polttoaineista riippuvaisiin naapureihin. Useampien uusiutuvien energialähteiden käyttöönotto nopeuttaa siirtymistä vanhasta energiainfrastruktuurista ja likaisesta energiasta uuteen ja puhtaaseen, mikä on olennainen osa meneillään olevaa energiamurrosta ja, jolla on tärkeä rooli maailmanlaajuisen ilmastonmuutoksen torjunnassa.

Kanavoimalla erilaisia pääomalähteitä markkinoille asiantuntemuksemme on mahdollistanut merkittävän osan pohjoismaisen uusiutuvan energian rakentamisesta.

Olemme erikoistunut taloudellinen ja strateginen neuvonantaja uusiutuvan energian ja infrastruktuurin alalla. Vertaansa vailla oleva kokemuksemme yrityskauppojen yhdistämisestä sekäoman pääoman, sähkönhankintasopimusten ja velkaprosessien integroinnista, maksimoi investointien arvon ja tuoton globaalissa energiamurroksessa.

Get the latest insights right in your inbox

Sign up to get updates and relevant insights from Newsec. We won't be in touch more often than necessary.