• Palvelumme
  • Insights
  • Ura
  • Media & uutiset
  • Tietoa meistä

Uusiutuvaan energiaan sijoittaminen

Tarjoamme strategista neuvontaa uusiutuvan energian markkinoilla ja autamme siirtymään puhtaisiin energialähteisiin Pohjois-Euroopassa.

Uusiutuvaan energiaan sijoittaminen

Uusiutuviin energialähteisiin siirtymisellä on tärkeä rooli maailmanlaajuisen ilmastonmuutoksen torjunnassa. Pohjoismaat ja Baltia tarjoavat yhdet maailman dynaamisimmista uusiutuvan energian markkinoista, joilla ei ole tukiriippuvuutta. Alue on tärkein puhtaan energian toimittaja fossiilisista polttoaineista riippuvaisiin naapureihin, ja se on myös edelläkävijä keskeisten teollisuudenalojen sähköistämisessä.

Newsecillä on pitkä kokemus energiamurroksesta useissa uusiutuvissa teknologioissa, kuten maa- ja merituulivoimassa, aurinkoenergiassa, vesivoimassa, biopolttoaineissa ja verkkoon liitetyillä varastointimarkkinoilla. Olemme toimineet neuvonantajana noin kolmanneksessa kaikesta Pohjoismaissa asennetusta tuulivoimakapasiteetista vuodesta 2007 alkaen.

Tarjoamalla strategista neuvontaa laajalle joukolle toimijoita sekä osto- että myyntipuolella, asiantuntemuksemme on hyödynnetty merkittävässä osassa uusiutuvan energian rakentamista Pohjois-Euroopassa.

Osaamisemme perustuu vahvaan yrityskauppakokemukseen. Tarjoamme projektirahoitusta ja energiamarkkinoiden asiantuntemuksesta laajalle joukolle kehittäjiä, itsenäisiä sähköntuottajia, suuria energiayhtiöitä ja sähkölaitoksia, teollisuusyrityksiä, sijoitusrahastoja ja suoria institutionaalisia sijoittajia. Tästä syystä olemme vaikuttaneet merkittävästi tämän dynaamisen ja kehittyvän ympäristön jatkuvaan muutokseen.

Haluatko tietää lisää?

Omid Ashrafi

Omid Ashrafi
Managing Director & Managing Partner, Energy Transition
omid.ashrafi@newsec.com
+46 708 44 30 62