• Palvelumme
  • Insights
  • Ura
  • Media & uutiset
  • Tietoa meistä

Sola Club

Sijainti: Espoo, Sola Business Valley
Asiakas: DWS
Status: Valmis

"Olisinpa tässä kiinteistössä töissä, että pääsisin fiilistelemään tätä tilaa päivittäin." -Vierailijan kommentti
"Upea lisäpalvelu jota kannatti odottaa." -Vuokralaisen kommentti

Toimistokiinteistöjen kehittämisen käydessä kuumana, on kiinteistön omistajien vastattava käyttäjien tarpeisiin ja kovenevaan kilpailuun vuokralaismarkkinassa.

Vuonna 2023 DWS:n omistamassa Sola Business Valleyssa tehtiin päätös kasvattaa vuokralaistyytyväisyyttä ja lisätä aitoa laatua ja viihdettä asiakkaiden työarkeen. Syvällisen suunnittelun ja vuokralaiskartoitusten tuloksena Newsec teki vajaakäytöllä olleen tilan uudelleen konseptoinnin, jonka lopputuloksena syntyi Sola Club. Sola Clubin tarjoaa vuokralaisille rennot yhteiskäyttöiset tilat työntekoon, tapahtumiin ja lisäämään ihmisten hyvinvointia.

Sola Clubin lounge-alueelta löytyy viihtyisän keittiöalueen lisäksi biljardipöytä, darts-taulu sekä hyvinvointinurkkaus jossa on mm. laadukas hierontatuoli ja joogamattoja. Asiakkaiden suosikiksi ja Clubin ehdottomaksi vetonaulaksi on muodostunut Flight ScopeMevo + -golfsimulaattori, jonka käyttöasteet ovat yllättäneet projektiryhmänkin. Välillä ratkaisut kiinteistöissä on yksinkertaisesti lisätä viihdettä- kun muut perusasiat ja -palvelut ovat kunnossa.

Konseptoinnista ja pääsuunnittelusta vastasivat Anna Säilä ja Tiia Rauhamäki.