• Palvelumme
  • Insights
  • Ura
  • Media & uutiset
  • Tietoa meistä

Liiketoiminta-alueemme

Investment Management

Toimimme sijoittajien paikallisena edustajana tai kumppanina. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen Investment Management tai Asset Management -tiimin, joka varmistaa, että portfoliosi toimii tuottavasti koko omistusjaksosi ajan. Palveluihin kuuluvat yritysostot, sijoitusten hallinta, omaisuudenhoito ja myynti.

Property Asset Management

Tarjoamme täyden valikoiman salkunhallintaa ja voimme auttaa sinua kaikessa aina käytännön teknisistä palveluista strategiseen analyysiin ja suunnitteluun. Käytämme hyväksi havaittuja ja jäsenneltyjä prosesseja, jotka varmistavat tehokkaan ja turvallisen hallinnan. Palveluihin kuuluvat omaisuudenhoito, taloushallinto, kaupallinen hallinta, tekninen hallinta ja tekniset palvelut.

Advisory

Tarjoamme räätälöityjä ja pitkälle erikoistuneita neuvontapalveluja kiinteistönomistajille ja vuokralaisille. Pitkän ja monipuolisen kokemuksemme ansiosta voimme tarjota erilaisia palveluja riippumatta siitä, haluatko tietää enemmän ajankohtaisista markkinatrendeistä ja datasta, tarvitsetko apua kiinteistön ostossa tai myynnissä tai haluatko päivittää portfoliosi arvoa. Palveluihimme kuuluvatkiinteistökauppa, ja -arviointi, tutkimus ja strategiset analyysit sekä Corporate Real Estate -palvelut, kuten vuokralaisedustus ja työympäristökehittäminen.

Energy Transition

Tarjoamme taloudellista ja strategista neuvontaa uusiutuvan energian ja infrastruktuurin alalla. Palveluihin kuuluvat M&A (myynti- ja ostopuoli), neuvonta pääoman hankinnassa ja strukturoinnissa, sähkönostosopimukset (PPA) ja offtake-strukturointi.

Digital Accelerator

Kiinteistöt ovat keskeinen osa älykästä ja kestävää kaupunkia aina energiajärjestelmistä logistiikkaan, toimituksiin ja liikkuvuuspalveluihin. Autamme kiinteistönomistajia pysymään mukana kiinteistöjen digitaalisessa muutoksessa.

Painopiste digitaalisessa kiinteistössä on turvallisen teknisen verkon ja valvontainfrastruktuurin rakentaminen integroimalla ne nykyisiin kiinteistöautomaatiojärjestelmiin sekä digitaalisen kopion ja tietomallin luominen kiinteistöstä.