• Palvelumme
  • Insights
  • Ura
  • Media & uutiset
  • Tietoa meistä

Ura

Tule meille töihin ja toteuttamaan visiotamme Transforming real estate, and beyond.

Meillä Newsecillä ihmiset ovat menestyksemme kantava voima, ja tärkein arvoistamme, Passion for Colleagues and Clients, ohjaa meitä. Sitouttamalla ihmisiä rakennamme vahvoja ja kestäviä työsuhteita, jotka johtavat onnellisiin asiakkaisiin.

Inspiroiminen ja kannustaminen on tärkeää, jotta voimme kukin kasvaa ja saavuttaa täyden potentiaalimme työssä, joka on meille jokaiselle tärkeää yksilöinä ja tiimin jäseninä. Arvostamme jokaista ponnistusta ja vastuunottoa omasta työstä.

Pyrkimällä edistämään aitoa muutosta ja vaikuttamaan yhteiskuntiimme, joissa elämme, muokkaamme kestävää tulevaisuutta.

Omaksumme huomisen teknologiat ja asenteet, ja olemme sitoutuneet olemaan avainasemassa energiamurroksessa ja digitalisaatiossa sekä pienentämään rakennetun ympäristön hiilijalanjälkeä. Yhdistämme laajan valikoiman osaamista ja kokemusta tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan asiantuntemuksen.

Nopeasti kasvavana johtajana Pohjois-Euroopan markkinoilla kokomme, laajuutemme ja kattava asiantuntemuksemme tarkoittavat, että meillä on todellista vaikutusta useilla nopeasti muuttuvilla toimialoilla.

Koko historiamme ajan voittajatiimimme on saavuttanut jatkuvaa kasvua, koska tiimiemme jäsenet ovat uteliaita, intohimoisia ja sitoutuneita laajentamaan tietämystään sekä inspiroimaan tiimiläisiään omilla ainutlaatuisilla näkökulmillaan.

Uskomme, että tämä on avain menestykseen myös tulevaisuudessa, koska haluamme olla työpaikka, joka on dynaaminen ja yhteistyöhön perustuva.

Haluamme sitoutua ja vaikuttaa.