• Palvelumme
  • Insights
  • Ura
  • Media & uutiset
  • Tietoa meistä

Knowit muutti uusiin toimitiloihin Tampereella

Digitaalisten palvelujen ja liiketoiminnan konsultoinnin asiantuntija Knowit muutti uusiin toimitiloihin Technopolis Yliopistonrinteeseen kesäkuussa 2024. Tällä hetkellä Knowit työllistää Suomessa 480 asiantuntijaa, joista 160 työskentelee Tampereella.

25. KESÄKUUTA 2024

 ▪ 3 Lukuaika

Ville Inkeri

Head of Corporate Real Estate

+358 40 749 5021

E-mail

Tiia Rauhamäki

Senior Concept Developer, Newsec Property Asset Management in Finland

+358 40 565 6576

E-mail

Jaa

Tags

Location

Tampere

Client

Knowit

Status

completed

Newsec toimi Knowitin asiantuntijakumppanina toimitilahankkeessa, jonka tavoitteena oli luoda hybridityötä ja henkilöstön hyvinvointia tukeva työympäristö. Newsecin ja Knowitin yhteistyö Tampereen työympäristöhankkeen parissa oli luonnollista jatkumoa hedelmälliselle yhteistyölle, joka alkoi vuonna 2022 Helsingissä toteutetun toimitilaprojektin myötä.

Suunnittelun lähtökohtana toimi Newsecin ja Knowitin yhdessä vuonna 2022 laatima työympäristökonsepti.

”Emme lähteneet keksimään pyörää uudelleen, vaan halusimme hyödyntää yhdessä luotua ja jo hyväksi todettua työympäristökonseptia, toki Tampereella olevien toimintojen erityistarpeet huomioiden”, kertoo Knowitin Office Manager Minna Reilin.
”Helsingin toimistoa ei kuitenkaan lähdetty kopioimaan suoraan, vaan Tampereen toimistolle luotiin oma identiteetti. Yhdistävinä tekijöinä toimivat tilojen toiminnallisuus, tunnelma sekä tietyt visuaaliset elementit, joista löytyy selkeitä yhtymäkohtia Helsingin toimistoon”, jatkaa Knowitin Helsingin ja Tampereen toimistojen suunnittelusta vastannut Newsecin sisustusarkkitehti Anna Säilä.

Työympäristön kehitysprojekteissa on useita eri ulottuvuuksia, joiden onnistunut yhteensovittaminen edellyttää sekä asiantuntemusta että resursseja niin käyttäjäorganisaatiolta kuin yhteistyökumppaneilta. Kestävään työelämäkulttuuriin panostavalle Knowitille oli tärkeää, että työympäristöhanketta käsitellään kokonaisvaltaisesti.

”Knowitille oli tärkeää, että suunnittelussa ja toteutuksessa otetaan huomioon muun muassa hybridityön mahdollistava digitaalinen työympäristö, työntekijäkokemus sekä henkilöstön osallistaminen muutosprosessiin”, Newsecin projektipäällikkö Nina Mäkihannu kertoo.

Työympäristöhanke käynnistettiin kesällä 2023 ja projektiin nimetty työryhmä koostui sekä Knowitin että Newsecin asiantuntijoista.

”Newsecin asiantuntijatiimillä on laaja ymmärrys ja osaaminen työympäristöjen kehittämisestä ja projektin johtamisesta kokonaisuutena, ja se on ollut korvaamaton tuki meille. Heillä on erinomainen ote työympäristöprojektin eri osa-alueiden huomioimiseen ja yhteensovittamiseen hankkeen eri vaiheissa”, Knowitin Minna Reilin tiivistää.

Knowitin henkilöstö muutti uusiin toimitiloihin Tampereella kesäkuussa 2024.

Newsecin projektitiimi

Projektipäällikkö: Nina Mäkihannu
Suunnittelu: Anna Säilä
Muutosjohtaminen: Susanna Pietarinen

Lue lisää

Case Knowit: Työympäristön kehitys ja suunnittelu, kokonaisprojektin johtaminen ja muutosjohtaminen

Viimeisimmät referenssit

Get the latest insights right in your inbox

Sign up to get updates and relevant insights from Newsec. We won't be in touch more often than necessary.