• Palvelumme
  • Insights
  • Ura
  • Media & uutiset
  • Tietoa meistä

Mikä tekee meistä ainutlaatuisia

Passion for Colleagues and Clients – koska uskomme, että tyytyväiset työntekijät johtavat tyytyväisiin asiakkaisiin.

Passion for Colleagues and Clients – filosofiamme arvoista ja kulttuurista

Uskomme, että tyytyväiset ja sitoutuneet työntekijät johtavat tyytyväisiin asiakkaisiin. Olemme asiantuntijayritys, ja työntekijämme kohtaavat asiakkaita ja tuottavat palveluja päivittäin. Kollegamme ovat liiketoimintamme todellinen sydän. Olemme ylpeitä korkeasta henkilöstötyytyväisyydestämme ja siitä, että tiimimme koostuvat niin kokeneista asiantuntijoista kuin nuorista ammattilaisista sekä monenlaisista taustoista.

Newsecillä sinusta tulee osa tiimiä, jossa meitä kaikkia yhdistää tärkein arvoistamme – Passion for Colleagues and Clients. Tämä arvo määrittää filosofiamme ja käyttäytymisemme toisiamme ja asiakkaitamme kohtaan.

Meillä on paljon tietoa ja asiantuntemusta, suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja otamme vastaan haasteita saavuttaaksemme parhaat mahdolliset tulokset – unohtamatta haluaa jatkuvasti parantaa toimintaamme.

Olemme innovatiivinen ja yrittäjähenkinen yritys, joka palkittu kaikilla markkina-alueillamme yhtenä parhaista työpaikoista jo vuosien ajan.

Pyrimme varmistamaan, että henkilöstöllämme on mahdollisuus kehittyä työssään. Tarjoamme runsaasti jatkuvan oppimisen kasvumahdollisuuksia ja koulutuksia. Arvostamme osaamista ja yhteishenkeä.

Uskomme, että erilaisten taustojen ja näkökulmien moninaisuus johtaa parempiin ratkaisuihin ja tuloksiin. Tämä ohjaa meitä jokapäiväisessä työssämme.

Vaikutamme ihmisten arkeen ja muokkaamme tulevaisuutta

"Vaikutamme ihmisten päivittäiseen elämään"

Varmistamme päivittäin, että toimistorakennukset, koulut, asunnot ja kauppakeskukset toimivat kuin kellokoneisto. Yhdessä asiakkaidemme kanssa hoidamme ja kehitämme kiinteistöjä kestävällä tavalla. Muovaamme huomisen kiinteistöjä, turvaamme asiakkaidemme investointien pitkän aikavälin kasvun ja mahdollistamme parhaan mahdollisen kokemuksen vierailijoille ja vuokralaisille kiinteistöissä, joissa ihmiset asuvat, tapaavat, oppivat, kasvavat ja tekevät tärkeitä päätöksiä. Yksinkertaisesti sanottuna – siellä, missä elämä tapahtuu.

"Neuvonantoa maailman suurimmalla sijoitusalueella"

Kuvittele työskenteleväsi yrityksessä, joka auttaa muita kehittymään. Me Newsecillä teemme kaikkea muuta kiinteistöjen parissa paitsi omistamme niitä. Ohjaamme ja neuvomme asiakkaitamme kohti parempia liiketoimintapäätöksiä, pienempiä hiilidioksidipäästöjä ja älykkäämpiä rakennuksia. Kiinteistöihin sijoittamisella on vaikutusta lähes jokaiseen ihmiseen. Asiakkaidemme liiketoimintatarpeet kehittyvät jatkuvasti, ja niin muutumme mekin.

"Olemme mukana siirtymisessä uusiutuvaan energiaan"

Olemme vaikuttaneet uuden uusiutuvan energian rakentamiseen Pohjoismaissa kanavoimalla tuuli- ja aurinkovoimahankkeiden rakentamiseen pääomaa kaikkialta maailmasta jo 15 vuoden ajan. Olemme vahvasti mukana kehittämässä liiketoimintamalleja ja järjestelyjä, joita tekevät paikalliset ja kansainväliset kehittäjät, suuret energiayhtiöt, sähköntuottajat, infrastruktuuri- ja uusiutuvan energian rahastot, suorat institutionaaliset sijoittajat ja suuret sähkönkuluttajat. Energiamurros on osa teollista vallankumousta, jossa Pohjoismaat näyttävät suuntaa. Kehitymme markkinoiden mukana ja haastamme jatkuvasti itsemme tarjoamaan innovatiivista korkealaatuista taloudellista ja strategista neuvontaa.

"Johdamme kiinteistöalan digitalisaatiota"

Kiinteistöyhtiöt työskentelevät yhä datalähtöisemmin tullakseen resurssitehokkaammiksi. Tämä edellyttää, että yritysten on tehtävä digitaalinen ja tekninen muutos kiinteistöissään. Markkinajohtajana ja yli 9 000 kiinteistön manageroijana, asiakkaanamme sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus toteuttaa tämä muutos uudella osaamisella, menetelmillä ja digitaalisilla ratkaisuilla.

"Puskemme itseämme ja asiakkaitamme kohti kestävää tulevaisuutta"

Rakennettu ympäristö tuottaa lähes 40 % maailman hiilidioksidipäästöistä, mikä tekee kiinteistöalasta merkittävän negatiivisen ympäristövaikutuksen aiheuttajan. Ainutlaatuisen ja vaikuttavan asemamme ansiosta tunnistamme, että meillä on merkittävä vastuu ottaa johtava rooli ja edistää positiivista muutosta osoittamalla ajatusjohtajuutta kestävän kehityksen ja innovaatioiden alalla. Tuemme asiakkaitamme mm. antamalla neuvoja parhaista ja kestävimmistä käytännöistä, jotka perustuvat vankkoihin ESG-näkemyksiin ja -analyyseihin, toteuttamalla energian optimointiohjelmia sekä neuvomalla uusiutuvaan energiaan ja sähköistämiseen tehtävissä investoinneissa. Uskomme, että voimme nopeuttaa muutosta tarjoamalla asiakkaillemme enemmän tietoa, jonka avulla he voivat tehdä tietoisempia päätöksiä ja tukea heitä täysin siirtymisessä kohti hiilineutraaleja kiinteistöjä ja kestävää rakennettua ympäristöä.

Kasvatamme ja kehitämme osaamistasi

Meillä sinusta tulee osa markkinoiden johtavaa, dynaamista ja nopeasti kasvavaa yritystä merkittävässä muutoksessa olevalla kiinteistöalalla.

Luomme mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa jatkuvasti. Olet osa sitoutuneita tiimejä, joissa jokainen voi ottaa suuren vastuun ensimmäisestä päivästä alkaen.

Visiomme on olla mieluisin ja kehittävin työpaikka kaikille työntekijöillemme. Kannustamme kollegoitamme jatkuvaan oppimiseen, ja tuemme uusien vastuiden ottamisessa. Harjoittelu, palaute ja valmennus ovat oleellisia osia oppimiselle, josta suurin osa tapahtuu työtä tekemällä.

Yrityksellämme on vankka arvopohja, jossa työntekijä asetetaan keskiöön. Arvomme ja kulttuurimme kannustavat kehitykseen, yhteistyöhön ja verkostoitumiseen liiketoiminta-alueiden ja maantieteellisten rajojen yli. Toimiminen seitsemällä markkina-alueella monilla eri liiketoiminta-alueilla ja toiminnoissa luo mahdollisuuksia parhaiden käytäntöjen ja asiantuntemuksen jakamiseen, ja tarjoaa myös laajaa urakokemusta.

Newsec Academy on tapamme tukea oppimista. Tarjoamme erilaisia oppimismahdollisuuksia koko urasi ajan kanssamme aina perehdytyskoulutuksesta asiantuntija- ja johtamiskoulutukseen, mentorointiin ja valmennukseen.