Advisory

Neuvonantopalvelut

Neuvonantopalvelut

Newsecissä tarjoamme räätälöityjä kiinteistöalan neuvonantopalveluita kiinteistösijoittajille, omistajille ja vuokralaisille. Laaja-alaisella osaamisellamme autamme muun muassa kiinteistökaupoissa, kiinteistöarvioinneissa ja -analyyseissä, toimitilavuokrauksessa ja kiinteistöstrategian kehittämisessä. Selvitämme tarpeen mukaan kiinteistömarkkinoiden tilannetta ja trendejä sekä autamme kiinteistöportfolioiden arvioinnissa.

Kumppanimme BNP Paribas Real Estate mahdollistaa maailmanlaajuisten kiinteistöjärjestelyjen toteuttamisen, kuten maan rajat ylittävien kiinteistösalkkujen myynnit ja ostot. Yhdessä BNP:n kontaktien kanssa voimme Newsecillä taata markkinoiden laajimman sijoittaja- ja rahoittajakattavuuden sekä käytännön näkemyksen globaaleista trendeistä Euroopan ja Suomen markkinoilla.

BNP Paribas logo

Varmistamme aina sitoutuneen ja ammattitaitoisen tiimin jokaiseen tarpeeseen. Tiimeistämme löytyy monipuolisesti niin pitkäaikaista kiinteistöalan osaamista kuin nuoruuden intoakin – jokaisen tavoitteena on löytää asiakkaalle parhaat ratkaisut. Meillä on useita pitkäaikaisia asiakkuuksia ja lukuisia onnistumistarinoita kerrottavanamme.

Lue lisää Advisory - neuvonantopalveluistamme alla olevista linkeistä.

Kiinteistökauppa Lue lisää
Kiinteistöarviointi Lue lisää
Toimitilavuokraus Lue lisää
Vuokralaisedustus ja työympäristökehittäminen Lue lisää

Miksi Newsec?

Laaja tarjonta räätälöityjä neuvonantopalveluita kiinteistösijoittajille, omistajille ja vuokralaisille.
Useat pitkät asiakkuudet kertovat luotettavuudesta ja onnistuneista ratkaisuista.
Olemme vahvoja tiimipelaajia ja tarjoamme käyttöösi monipuoliset kiinteistöalan asiantuntijat.
0 m€
kiinteistökauppoja
0 MRD€
arviointeja
0
ammattilaista

Kiinteistömarkkinakatsaukset tarjoavat entistä tarkempaa dataa

 

Newsec on julkaissut kattavat kiinteistömarkkinakatsaukset pääkaupunkiseudun toimistomarkkinoista ja Etelä-Suomen logistiikkamarkkinoista.

Newsecin syksyn kiinteistömarkkinakatsaus

 

Ulkomaisten sijoittajien kiinnostus Suomen kiinteistömarkkinoita kohtaan jatkaa kasvuaan, arvioidaan Newsecin tuoreessa kiinteistömarkkinakatsauksessa. Alhaiset korot ja korkotuotot sekä pörssin epävarmuus ylläpitävät vahvaa kysyntää kiinteistösijoituksille. Sijoittajia kiinnostavat tällä hetkellä erityisesti asunnot ja logistiikkakiinteistöt.

Ota yhteyttä

Mikko Tenhola Managing Director, Newsec Advisory Finland, MRICS, Partner +358 40 500 1310