• Palvelumme
  • Insights
  • Ura
  • Media & uutiset
  • Tietoa meistä

Vastuullisuus ja tekninen johtaminen

Tarjoamme vastuullista teknistä kiinteistöjen ylläpitoa.

Teknisen kiinteistöjohtamisen tehtävänämme on ylläpitää kiinteistöjen oikeanlaista teknistä tasoa kustannustehokkaasti lakeja ja määräyksiä noudattaen.

Kiinteistöjen vastuullisuuden hallintaan tarjoamme laajaa osaamista. Monipuolisten ja kattavien palvelujemme avulla lisäät kohteiden houkuttelevuutta ja parannat vuokralaisten tyytyväisyyttä.

Tiimimme yli 60 teknistä manageria huolehtii kiinteistöjen ylläpidon sujuvuudesta ja kiinteistöjä käyttävien ihmisten tyytyväisyydestä. Asiakkaamme saavat meiltä ammattitaitoa ja osaamista kaikkiin kiinteistön ylläpidon haasteisiin.

Palvelumme laadun takaavat

  • Tavoitettavuus, oma-aloitteisuus ja innovatiivisuus
  • Kiinteistöjen energia- ja kustannustehokas käyttö
  • Kiinteistöjen turvallisuus
  • Laadukkaat palveluntuottajakumppanit.

Rakennuttamispalvelut

Rakennuttamispalveluihimme kuuluvat kiinteistöjen korjaus- ja muutostyöt, ja kokonaisvaltaisen näkemyksen luominen kiinteistön korjaustarpeesta.

Erikoisosaamistamme ovat vuokralaismuutoshankkeet, PTS-korjaukset, laajemmat peruskorjaukset ja käyttötarkoituksen muutokset sekä energiatehokkuushankkeet. Tarjoamme ammattimaisen projektijohdon myös uudis- ja laajennusrakennushankkeisiin.

Tekninen manageri vastaa yhdessä muun projektinjohtotiimin kanssa hankkeiden sujuvuudesta, koordinoinnista, johtamisesta ja valvonnasta.

Kiinteistöjen ja kiinteistösalkkujen tuottavuuden parantamisen palvelut

Ylläpito- ja rakennuttamispalvelujen lisäksi tarjoamme kiinteistöjen omistajille ja pääomavuokralla oleville käyttäjille monipuolisia kiinteistöjen tai kiinteistösalkun tuottavuuden parantamiseen tähtääviä lisäpalveluita.

Laajan asiantuntemuksemme avulla pureudumme yksittäiseen kohteeseen tai koko kiinteistösalkkuun luomalla ennakkoluulottomia markkina- ja käyttäjälähtöisiä ratkaisuja.

Huoltokirjakoordinointi

Tuotamme huoltokirjojen laadinta- ja koordinointitöitä sekä muita huoltokirjapalveluita, jotka auttavat kiinteistön koko elinkaaren hallinnassa. Sähköinen huoltokirja toimii työkaluna kiinteistönhoitotyön suunnittelussa ja laadunvarmistuksessa sekä kunnossapidon ennakoinnissa ja suunnittelussa.

Vastuullisuuspalvelut

Asiantuntijamme tukevat asiakkaitamme vastuullisuuden johtamisessa ja kehittämisessä. Tavoitteenamme on löytää tarkoituksenmukaiset ratkaisut, jotka palvelevat kiinteistön omistajan ja vuokralaisen tarpeita.

Tarjoamme laaja-alaista osaamista kiinteistöjen vastuullisuuden johtamiseen ja kehittämiseen kestävän tulevaisuuden saavuttamiseksi. Laadimme asiakkaan kanssa yhteistyössä konkreettisen ja tavoitteellisen vastuullisuusohjelman. Seuraamme ohjelman toteutumista asetettujen mittareiden avulla, ja päivitämme tavoitteita säännöllisesti.

Vastuullisuusjohtamisessa käytämme eri raportointidirektiivejä tai -viitekehyksiä (kuten CSRD, GRI, GRESB). Asiakkaan vastuullisuusjohtamisen etenemistä kuvaamme kattavalla ja visuaalisella vuosiraportoinnilla.

Otamme päävastuun vastuullisuusprojektien toteuttamisesta. Asiantuntijamme voivat vastata mm. BREEAM In-Use -sertifiointiprojektin läpiviennistä aina esiselvityksestä varsinaiseen sertifiointiin asti. Tuemme asiakasta EU-taksonomianmukaisuuden määrittelyssä, tai hiilidioksidipäästöjen laskennassa ja niiden vähentämisessä. Vastuullisuusasiantuntemuksemme kattaa myös sisäilmaan liittyvät kysymykset.

Talotekniikka- ja energiapalvelut

Talotekniikka- ja energiapalvelutiimimme tarjoaa osaamista taloteknisten PTS-korjausten ja energiatehokkuusprojektien rakennuttamiseksi sekä jatkuvan energiamanageeraukseen johtamiseen.

Tuemme asiakasta energiatehokkuuden parantamisessa kaikissa kiinteistön elinkaaren vaiheissa. Tarjoamme tukemme ja osaamisemme erilaisten taloteknisten ja energiaan liittyen konsultointien ja selvitysten toteuttamiseksi. Meiltä löytyy myös pätevyydet energiatodistusten laadintaan.

Energianhallintapalvelut

Energianhallintapalvelumme tuovat kulutusseurantaan ja teknisten managerien ammattitaitoon perustuvan osaamisen rinnalle energia-alan ammattilaisen näkemyksen ja kokemuksen.

Tarjoamme tarpeidesi mukaan esimerkiksi energiakulutuksen tavoiteasetantaa ja salkkutason trendiraportointia, energiansäästötoimenpiteiden kartoitusta, budjetointia ja organisointia, aurinkoenergian konsultointia sekä energiaselvityksiä, jotka sisältävät energiantuottoarviot ja inventointikustannuslaskelmat.

Ota yhteyttä

Tuomo Koikkalainen

Tuomo Koikkalainen
Head of Technical Management
tuomo.koikkalainen@newsec.fi
+358 50 566 7172

Pauli Autio

Pauli Autio
Head of Sustainability & Energy Management Services
pauli.autio@newsec.fi
+358 50 440 0802