• Palvelumme
  • Insights
  • Ura
  • Media & uutiset
  • Tietoa meistä

Palvelumme

Olemme johtava kiinteistöjen ja energiasiirtymän asiantuntija. Laaja palveluvalikoimamme ja huipputason osaamisemme auttavat asiakkaitamme ympäristöjalanjäljen pienentämisessä, digitalisaation nopeuttamisessa ja positiivisesti toimintaympäristöön vaikuttamisessa.

Vaikutamme kiinteistöalan jalanjälkeen

Toimimme seitsemässä maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa, joissa 2700 ammattilaistamme tarjoaa asiakkaillemme asiantuntevaa neuvontaa. Hallitsemme kattavasti Pohjois-Euroopan kiinteistömarkkinoita aina yksityiskohtaisiin osamarkkinatietoihin saakka.

Autamme asiakkaitamme toiminnan tehokkuuden parantamisessa ja arvoketjujen haasteissa keskittyen erityisesti kestävään kehitykseen ja digitalisaatioon.

Rakennetut ympäristöt muodostavat kaupunkien ytimen ja ovat keskeisessä asemassa globaalissa taloudessa. Ihmiset viettävät suurimman osan ajastaan rakennuksissa, jotka vastaavat noin 60 % maailman varallisuudesta ja tuottavat lähes 40 % maailman hiilidioksidipäästöistä. Uusiutuvat energialähteet, kuten tuuli ja aurinko, ovat vauhdittaneet vihreää siirtymää. Energiamurroksen edelläkävijänä voimme vaikuttaa merkittävästi kiinteistömarkkinoiden ympäristövaikutuksiin.

Tule mukaan toteuttamaan visiotamme ’Transforming real estate, and beyond’.

Get the latest insights right in your inbox

Sign up to get updates and relevant insights from Newsec. We won't be in touch more often than necessary.