• Palvelumme
  • Insights
  • Ura
  • Media & uutiset
  • Tietoa meistä

Palvelumme

Newsec on kiinteistöjen ja energiasiirtymän asiantuntija, jolla on ainutlaatuista tietoa Pohjois-Euroopan yleisestä markkinatilanteesta aina osamarkkinakohtaiseen dataan. Neuvomme laajaa asiakaskuntaamme heidän arvoketjukysymyksissään huomioiden aina kestävän kehityksen ja digitalisaation keskeiset näkökulmat. Kilpailuetunamme on lähes 2700 sitoutunutta ja ammattitaitoista työntekijäämme, jotka palvelevat asiakkaitamme seitsemässä maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Olemme ylpeitä voidessamme olla neuvonantaja ja palvelukumppani, joka auttaa asiakkaitamme vähentämään ympäristöjalanjälkeään, lisäämään digitalisaatiovauhtiaan ja vaikuttamaan yhteiskuntiin, joissa yhdessä toimimme edelläkävijöinä.

Vaikutamme kiinteistöalan jalanjälkeen

Rakennettu ympäristö muodostaa urbaanin kaupunkiympäristön ytimen kaikkialla maailmassa. Ihmiset viettävät lähes 90 % ajastaan rakennuksissa, kiinteistöjen osuus on noin 60 % maailman varallisuudesta, ja rakennettu ympäristö aiheuttaa lähes 40 % maailmanlaajuisista hiilidioksidipäästöistä.

Tuuli ja aurinko ovat nopeimmin kasvavat sähkönlähteet. Olemme toimineet jo pitkään energiamurroksen edelläkävijänä. Kattava ja monipuolinen osaamisemme antaa laajat mahdollisuudet vaikuttaa kiinteistömarkkinan jalanjälkeen.

Tule mukaan toteuttamaan visiotamme ‘Transforming real estate, and beyond’.

Get the latest insights right in your inbox

Sign up to get updates and relevant insights from Newsec. We won't be in touch more often than necessary.