PROPERTY ASSET MANAGEMENT

Property asset management

Laaja-alaisen asiantuntijatiimimme avulla me Newsecissä tarjoamme sinulle proaktiivisia kiinteistövarallisuuden ja kiinteistöjen johtamisen palveluita olipa tavoitteenasi sitten kiinteistövarainhoidon kehittäminen, parempi nettotuotto, tyytyväiset toimitilavuokralaiset, asunto-osakeyhtiön taloushallinnon uudistaminen tai vastuullisempi kiinteistön johtaminen.

Työlleen omistautuneet ja pitkän kokemuksen omaavat Property Asset Management -asiantuntijamme tuottavat ammattimaisesti räätälöityjä ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Työskentelymme perustuu todennettuihin ja hyviksi havaittuihin laatu- ja ympäristösertifioituihin prosesseihin, joiden avulla lopputuloksesta saadaan kestävä ja luotettava.

Me Newsecissä tarjoamme laajan skaalan Property Asset Management -palveluita, aina käytännön teknisistä toteutuksista strategisiin analyyseihin ja suunnitteluun.


Lue lisää Property Asset Management -palveluistamme allaolevista linkeistä.

Kiinteistövarallisuuden johtaminen Lue lisää
Kiinteistöjen taloushallinto Lue lisää
Kiinteistön ylläpidon johtaminen Lue lisää
Kiinteistöjohtaminen Lue lisää

Miksi Newsec?

Laaja-alainen asiantuntijatiimimme auttaa kasvattamaan kiinteistövarallisuutesi arvoa ja parantamaan tuottoa, arvioimaan kiinteistökehitystä, kehittämään kiinteistön taloushallintoa sekä tuomaan toimintaan lisää vastuullisuutta.
Räätälöidyt ratkaisut ja sitoutunut ammattilaistiimi palvelevat sinun parhaaksesi.
Palvelutarjontamme kattaa kaiken käytännön teknisistä toteutuksista strategisiin analyyseihin ja suunnitteluun.
0 m m2
manageerauksessa
0 k
vuokrauksia
0
ammattilaista

NEWSEC LAAJENTAA KAUPALLISEN JOHTAMISEN TIIMIÄÄN

Newsec vastaa asiakkaidensa toiveeseen ja kasvattaa retail-tiimiään kokeneilla kauppakeskusosaajilla. Tämä antaa mahdollisuuden tarjota entistä monipuolisempia retail-konsultointipalveluja.

NEWSEC ON TUNNETUIN KIINTEISTÖALAN ASIANTUNTIJAYRITYS

Taloustutkimus toteutti syksyllä Newsecin yritysbrändiin liittyvän vertailututkimuksen. Tuloksista ilmenee, että Newsecin valtteja kilpailijoihinsa nähden ovat erityisesti tunnettuus sekä palveluvalikoima.

Yhteystiedot

Miro Karttunen Head of Property Asset Management, Newsec in Finland +358 40 193 1042
Anna-Liisa Sarasoja Deputy Head of Property Asset Management, Newsec in Finland +358 40 193 1083