Property Asset Management

Property Asset Management

Laaja-alaisen asiantuntijatiimimme avulla me Newsecissä tarjoamme sinulle proaktiivisia kiinteistövarallisuuden ja kiinteistöjen johtamisen palveluita olipa tavoitteenasi sitten kiinteistövarainhoidon kehittäminen, parempi nettotuotto, tyytyväiset toimitilavuokralaiset, asunto-osakeyhtiön taloushallinnon uudistaminen tai vastuullisempi kiinteistön johtaminen.

Työlleen omistautuneet ja pitkän kokemuksen omaavat Property Asset Management -asiantuntijamme tuottavat ammattimaisesti räätälöityjä ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Työskentelymme perustuu todennettuihin ja hyviksi havaittuihin laatu- ja ympäristösertifioituihin prosesseihin, joiden avulla lopputuloksesta saadaan kestävä ja luotettava.

Me Newsecissä tarjoamme laajan skaalan Property Asset Management -palveluita, aina käytännön teknisistä toteutuksista strategisiin analyyseihin ja suunnitteluun.


Lue lisää Property Asset Management -palveluistamme allaolevista linkeistä.

Laadukas toiminta

Kiinteistövarallisuuden johtaminen Lue lisää
Kiinteistöjen taloushallinto Lue lisää
Kiinteistön ylläpidon johtaminen Lue lisää
Kiinteistöjohtaminen Lue lisää
Vastuullisuus- ja sisäilmapalvelut Lue lisää

Miksi Newsec?

Laaja-alainen asiantuntijatiimimme auttaa kasvattamaan kiinteistövarallisuutesi arvoa ja parantamaan tuottoa, arvioimaan kiinteistökehitystä, kehittämään kiinteistön taloushallintoa sekä tuomaan toimintaan lisää vastuullisuutta.
Räätälöidyt ratkaisut ja sitoutunut ammattilaistiimi palvelevat sinun parhaaksesi.
Palvelutarjontamme kattaa kaiken käytännön teknisistä toteutuksista strategisiin analyyseihin ja suunnitteluun.

Newsec ja OP Kiinteistösijoitus jatkavat pitkää yhteistyötään

Newsec Property Asset Management ja OP Kiinteistösijoitus ovat allekirjoittaneet uuden sopimuksen, jolla yritykset jatkavat pitkää, lähes kymmenen vuotta kestänyttä yhteistyötään OP:n sijoituskiinteistöjen manageerauksen osalta. 

Kunniamaininta kriisijohtamisesta ja liiketoiminnan jatkuvuudesta HOK-Elannolle ja Newsecille

Ota yhteyttä

Anna-Liisa Sarasoja Managing Director, Newsec Property Asset Management Finland +358 40 193 1083