PROPERTY ASSET MANAGEMENT

Property asset management

Laaja-alaisen asiantuntijatiimimme avulla me Newsecissä tarjoamme sinulle proaktiivisia kiinteistövarallisuuden ja kiinteistöjen johtamisen palveluita olipa tavoitteenasi sitten kiinteistövarainhoidon kehittäminen, parempi nettotuotto, tyytyväiset toimitilavuokralaiset, asunto-osakeyhtiön taloushallinnon uudistaminen tai vastuullisempi kiinteistön johtaminen.

Työlleen omistautuneet ja pitkän kokemuksen omaavat Property Asset Management -asiantuntijamme tuottavat ammattimaisesti räätälöityjä ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Työskentelymme perustuu todennettuihin ja hyviksi havaittuihin laatu- ja ympäristösertifioituihin prosesseihin, joiden avulla lopputuloksesta saadaan kestävä ja luotettava.

Me Newsecissä tarjoamme laajan skaalan Property Asset Management -palveluita, aina käytännön teknisistä toteutuksista strategisiin analyyseihin ja suunnitteluun.


Lue lisää Property Asset Management -palveluistamme allaolevista linkeistä.

Kiinteistövarallisuuden johtaminen Lue lisää
Kiinteistöjen taloushallinto Lue lisää
Kiinteistön ylläpidon johtaminen Lue lisää
Kiinteistöjohtaminen Lue lisää

Miksi Newsec?

Laaja-alainen asiantuntijatiimimme auttaa kasvattamaan kiinteistövarallisuutesi arvoa ja parantamaan tuottoa, arvioimaan kiinteistökehitystä, kehittämään kiinteistön taloushallintoa sekä tuomaan toimintaan lisää vastuullisuutta.
Räätälöidyt ratkaisut ja sitoutunut ammattilaistiimi palvelevat sinun parhaaksesi.
Palvelutarjontamme kattaa kaiken käytännön teknisistä toteutuksista strategisiin analyyseihin ja suunnitteluun.
0 m m2
manageerauksessa
0 k
vuokrauksia
0
ammattilaista

Varman asuntojen vuokraustoiminta Newsecille

Newsec aloittaa Varman vuokra-asuntojen vuokraustoiminnasta vastaavana yhtiönä ensi vuoden alusta. Newsec saa vastattavakseen Varman koko vuokra-asuntokannan eli noin 4 000 asuntoa.

Newsec eQ:n omistamien kauppakeskusten kaupalliseksi manageriksi

eQ Liikekiinteistöt on valinnut Newsecin kumppanikseen vastaamaan omistamiensa kauppa- ja liikekeskusten kaupallisesta johtamisesta ja markkinoinnista.

Ota yhteyttä

Miro Karttunen Head of Property Asset Management, Newsec in Finland +358 40 193 1042
Anna-Liisa Sarasoja Deputy Head of Property Asset Management, Newsec in Finland +358 40 193 1083