• Palvelumme
  • Insights
  • Ura
  • Media & uutiset
  • Tietoa meistä

Investment Management

Olemme kiinteistösijoittamisen strateginen kumppani, joka tarjoaa kattavat palvelut ja laaja-alaisen tuen. Lähestymistapamme ja asiantuntijuutemme on kokonaisvaltaista ja laadukasta.

Nordic Real Estate Powerhouse

Mitä tarjoamme?

Newsecin Investment Management -tiimi toimii asiakkaidensa strategisena kumppanina koko sijoitussalkun elinkaaren ajan. Tiimimme auttaa sekä kotimaisia että kansainvälisiä sijoittajia luomaan ja toteuttamaan räätälöityjä kiinteistöstrategioita.

Kokoamme jokaiselle asiakkaalle Newsecin avaintiimin, joka huolehtii asiakkaan kiinteistösijoitusvarallisuudesta yhdessä laaditun strategian mukaisesti. Asiakkaat saavat yhden talon sisältä kaikki tarvittavat palvelut ja satojen asiantuntijoiden osaamisen vaivatta yhden avaintiimin kautta.

Avaintiimimme vastaa potentiaalisten ostokohteiden kartoituksesta ja ostoprosessien toteuttamisesta, jatkaen saumattomasti kohteiden aktiiviseen hallinnointiin aina myyntiin asti. Investment Management -tiimin avulla sijoittaja pääsee tehokkaasti markkinoille kartoittamaan potentiaalisia ostokohteita ja toteuttamaan onnistuneita sekä tarkoin harkittuja kauppoja. Sijoituksien pitoajalla tiimi vastaa kokonaisvaltaisesti suunnitellun sijoitusstrategian toteutuksesta ja hallinnoinnista yhdessä Asset Management -tiimin kanssa. Aktiivisen hallinnoinnin ja tiimin markkinatuntemuksen ansiosta varmistetaan myös sijoituksen onnistunut myynti sen ollessa ajankohtaista.

Käytännössä tiimi toimii tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kumppanina. Kansainvälinen sijoittaja saa näin paikallisen edustajan, ja kotimaisille tahoille yhteistyö mahdollistaa asiantuntijaresurssien lisäämisen niillä osa-alueilla, joilla se nähdään hyödyllisenä strategian toteuttamisen kannalta. Investment Management -tiimi voi tarjota apua esimerkiksi sijoitussalkun laajentamisessa, kiinteistöjen myyntikuntoon saattamisessa tai salkun tuottojen optimoinnissa.

Investment Management -tiimin asiantuntijoilla on vahva kokemus muun muassa transaktioista, sijoitussalkun hallinnoinnista ja palveluiden johtamisesta, kiinteistön arvonmäärityksestä ja erilaisista analyyseistä, rahoituksesta sekä kiinteistöjen vastuullisuudesta.

Tarjoamme palveluitamme myös muissa Pohjoismaissa, joten laaja-alaista asiantuntijuutta saa kauttamme yli maiden rajojen.

In English: What we offer?

Ota yhteyttä

Katariina Sarin

Katariina Sarin
Head of Investment Management in Finland
katariina.sarin@newsec.fi
+358 50 572 7282