• Palvelumme
  • Insights
  • Ura
  • Media & uutiset
  • Tietoa meistä

Kiinteistöarviointi ja analyysi

Kiinteistöarviointitiimillä on maan laajin osaaminen kiinteistöjen arvioinneista. Laadimme arvioita vuosittain tuhansista kohteista ympäri Suomen. Arviointipalvelumme kattavat kaikki kiinteistötyypit.

Suomen laajin osaaminen kiinteistöjen arvioinneista

Newsecin kiinteistöarviointitiimillä on maan laajin osaaminen kiinteistöjen arvioinneista. Laadimme arvioita vuosittain tuhansista kohteista ympäri Suomen. Arviointipalvelumme kattavat kaikki kiinteistötyypit. Newsecin 13:sta paikallistoimiston asiantuntijat ovat tarvittaessa mukana projekteissa.

Asiakkaitamme ovat kotimaiset ja kansainväliset sijoittajat, rahoittajat, vakuutusyhtiöt, rakennusliikkeet, käyttäjäomistajat sekä julkisen sektorin toimijat. Suomen suurimman arviointitiimin, kattavan markkinadatan sekä tehokkaiden prosessien ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme luotettavaa palvelua niin yksittäisen kohteen arviointiin, kuin portfolioihin.

Kiinteistöarviointi täyttää tarpeidenne mukaan Keskuskauppakamarin ylläpitämän kotimaisen AKA- ja KHK-auktorisoinnin tai brittiläisen Royal Institution of Chartered Surveyorsin ylläpitämän RICS-sertifioinnin. Tarjoamme tarvittaessa myös kohdekohtaisia hintanäkemyksiä.

Markkinadata

Käytössämme on Newsecin pilvipalvelussa oleva jatkuvasti päivittyvä ja helposti saatavilla oleva ainutlaatuinen markkinadata, joka kattaa kaikki kiinteistötyypit. Markkinadatamme perustuu merkittävään määrään datapisteitä toimitila- ja asuntomarkkinoilta. Erinomaisen markkinatiedon avulla tuotamme erilaisia data- ja markkina-analyysipalveluja kaikissa omaisuusluokissa.Pystymme laatimaan markkina-analyysit tai tarjoamaan asiakkaillemme markkinadataa osamarkkina-, kiinteistötyyppi- tai kohdetasolla. Palvelumme kattavat myös muun muassa kiinteistötaloudelliset analyysit ja kaupalliset Due Diligence -selvitykset.

Ota yhteyttä

Heikki Kangas

Heikki Kangas
Head of Valuation
heikki.kangas@newsec.fi
+358 50 320 9136

Laura Vaskonen

Laura Vaskonen
Sales and Administration Manager
laura.vaskonen@newsec.fi
+358 50 514 3233