• Palvelumme
  • Insights
  • Ura
  • Media & uutiset
  • Tietoa meistä

Visiomme, uskomuksemme ja brändimme

Visio (ja missio) – Transforming real estate, and beyond.

Mitä 'Transforming real estate, and beyond’ tarkoittaa? Etsimme aina ainutlaatuisia ja erilaisia näkökulmia luodaksemme monipuolisemman kuvan asioista. Tämä parantaa jakamiemme ideoiden laatua keskenämme, asiakkaidemme ja laajemmin yhteiskunnan kanssa.

Jalanjälkemme on kiinteistö- ja energiainfrastruktuurissa. Nämä liittyvät läheisesti toisiinsa ja vaikuttavat moniin nykypäivän globaaleihin haasteisiin.

Kiinteistöt ovat maailman arvokkain omaisuusluokka ja merkittävä tekijä ihmisten hyvinvoinnissa ja tuottavuudessa sekä kaupunkien ja yhteiskuntien toimintakyvyssä. Tärkeää on, että olemme mukana matkassa kohti kestävämpää ja energiatehokkaampaa tulevaisuutta.

Newsecin rooli on palvella asiakkaita ja heidän sidosryhmiään toimintansa muuttamisessa ja tulevaisuuden varmistamisessa. Tämä tarkoittaa rakennetun ympäristön tarkastelemista, jotta löydämme merkityksellisiä näkökulmia mm. energiaan, infrastruktuuriin, logistiikkaan ja digitalisaatioon liittyen. Ymmärrämme, että asiakkaidemme liiketoiminnalle tärkeät alueet ovat tärkeitä maailmalle.

Newsec on alkuperältään pohjoiseurooppalainen, mutta laajuudeltaan globaali ja yleiseurooppalainen. Palvelutarjontamme ulottuu kiinteistövarainhoidosta kiinteistö- ja energiainfrastruktuurin neuvonantopalveluihin sekä sijoitusten hallintaan.

Transforming real estate, and beyond tarkoittaa:

  • Engaging people: Ihmisten sitouttamisessa on kyse siitä, miten tuomme esiin toistemme parhaat puolet, jotta voimme menestyä, kasvaa ja tehdä huipputason työtä.
  • Embracing tomorrow: Huomisen omaksumisessa on kyse tulevaisuuteen suuntautuvasta lähestymistavastamme johtaa ja ratkaista, mitä tahansa tulevaisuus tuo tullessaan ilmastonmuutokseen, energiaan, asuttavaan ympäristöön ja paljon muuhun liittyen.
  • Expanding knowledge: Tietotason laajentamisessa on kyse asiantuntemuksemme vaalimisesta ja laajentamisesta samalla, kun jaamme ja vaihdamme osaamistamme yhteistyökumppaneidemme ja kollegoidemme kanssa.